Kulinářské zajímavosti a gastronomické tipy včetně vyzkoušených postupů. Návody do kuchyně.
Uživatelský avatar
vondruška

Aby hrášek zůstal i po uvaření krásně zelený


  • Odpovědět

Nový příspěvekod vondruška » 23 říj 2018 15:16

Při vaření čerstvého nebo zmrazeného hrášku ve vodě, přidejte trošku cukru. Hrášek zůstane krásně zelený.




  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Zbytky masa z masového strojku snadno odstraníte
       od Jitule » 01 říj 2018 19:24 »
    1 Příspěvků
    520 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sandra
    08 říj 2018 08:49
  •    Snadné loupání česneku
       od Vlado » 11 led 2019 10:48 »
    0 Příspěvků
    705 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Vlado
    11 led 2019 10:48
  •    Křupavé bramboráky
       od Pedro » 31 pro 2018 22:01 »
    0 Příspěvků
    663 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Pedro
    31 pro 2018 22:01
  •    Jak snadno vyčistit zakalený olej
       od Sabina Pavlová » 19 úno 2019 18:12 »
    0 Příspěvků
    815 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sabina Pavlová
    19 úno 2019 18:12
  •    Jak dostat více šťávy z citronu a pomeranče
       od Sova » 07 říj 2018 19:27 »
    0 Příspěvků
    562 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sova
    07 říj 2018 19:27