Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Uživatelský avatar
Drahomil

Canaba recenze?


  • Odpovědět

Nový příspěvekod Drahomil » 03 bře 2019 05:37

Canaba recenze?




Uživatelský avatar
Meny
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Meny » 17 dub 2019 14:01

Od téhle firmy jsme zvažovali koupi domu celkem dlouho než jsme se k tomu dokopali, furt jsme si nebyli jistí jestli betonovou stavbu nebo dřevostavbu, ale nakonec jsme se shodli že beton je přece jenom lepší a pevnější materiál a koupili jsme od Canaby dům, který postavili za pár měsíců, a za solidní cenu. S firmou se dobře komunikovalo, nikdy se nestalo že by nám nezvedli telefon a o všem jsme měli přehled.

Uživatelský avatar
vavild
  • Odpovědět

Nový příspěvekod vavild » 31 kvě 2019 11:01

Zásadně od nich pryč včas. Samá lež a podraz.

Uživatelský avatar
Mike
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mike » 20 čer 2019 15:20

Já nevím teda ale u nás bylo všechno podle domluvy, sice jsme přesáhli katalogovou cenu protože jsme si vybrali lepší vybavení do koupelny, jiné podlahy a udělali nám vlastně i celou kuchyni, ale zase když už investuju do domu kde chci nějaký ten pátek žít tak si radši připlatím víc rovnou ať to mám hotové najednou, než se v tom pak plácat a dělat to postupně na svoje triko.

Uživatelský avatar
boss32
  • Odpovědět

Nový příspěvekod boss32 » 08 srp 2019 10:17

Super díky za recenzi , i když jsou názory co čtu dost různé. No každopádně si o nich vyzjistím víc. Plánujeme rekonstrukci starého rodinného domku a tak koukám po spolehlivých firmách. Co makají a dodrží aspoň termín, peníze tak neřeším, mám hypotéku na rekonstrukci. Zatím mi radili tuhle firmu https://ma-construction.cz/sluzby/rekonstrukce/ Nemáte na ní taky nějaké recenze či zkušenosti? Popřípadě nějaké další firmy co provádějí rekonstrukce rodinných domů? Díky

Uživatelský avatar
Jon
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jon » 11 říj 2019 07:56

Já bych je klidně ze svý zkušenosti doporučil.

Uživatelský avatar
Odys
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Odys » 04 pro 2019 07:41

Taky s nimi mám více méně dobrou zkušenost, nějaký malý zádrhel tam byl protože nám moc nevycházelo počasí, ale dům nám předali asi ani ne o týden později, takže prakticky nic hrozného.

Uživatelský avatar
Martin
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Martin » 08 led 2020 08:51

Máme on Canaby postavený dům Ideal, a za mě topovka, bylo to všechno hotový dost rychle a za mě odvedli dobrou práci.

Uživatelský avatar
Rob
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Rob » 18 úno 2020 16:16

Před týdnem jsme si s nimi kývly a snad se za chvíli začne stavět abychom už na konci roku mohli řešit stěhovaní, zatím z toho mám ale dobrý pocit. Někdo nějaký rady na co si dát případně pozor a co si ohlídat?

Uživatelský avatar
Michael
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Michael » 01 dub 2020 18:36

Něco si hlídat podle mě není potřeba, my jsme se za tu dobu co stavěli na stavbě ani neukázali, až na konci při předání klíčů a obhlídnutí domu. Pak si to chce asi jenom pořádně projít ten dům, kdyby se našlo něco špatně tak ať se to řeší co nejdříve, ale u nás se nic takového nedělo.

Uživatelský avatar
Konys87
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Konys87 » 27 kvě 2020 13:17

Předání našeho domu taky proběhlo v pořádku. Byla až divný že po takový chvíli jsme měli klíče a mohli už stěhovat to nejdůležitější, zabydlení nám trvalo asi měsíc, než manželka všemu našla místo a byla konečně spokojená.

Uživatelský avatar
daniel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod daniel » 07 čer 2020 10:41

Dobrý den,
budeme stavět s Canabou UNO CITY.
Byl by tady někdo ochotný mi prosím poslat nějaké fotky domu po předání?
Chci jen pro inspiraci ohledně prostoru...
Kdyžtak email dan.balusek@seznam.cz

Uživatelský avatar
Terka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Terka » 17 črc 2020 11:11

My jsme teď uprostřed stavení toho Una, a zatím vše ok, když si vzpomenu tak něco pošlu, ale nic neslibuji :)

Uživatelský avatar
rebeka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod rebeka » 15 zář 2020 13:18

Fotky už nemám, v tom Unu bydlíme asi 5 let takže bohužel, ale pokud nevíte jak vymyslet vybavení pro určitý prostor tak si zajeďte tam kde ten dům mají na vystavění a normálně si to tam změřte, klidně bych se asi i zeptala nějakýho toho prodejce jak ten prostor nejlíp vyřešit, s tím by už mohli mít zkušenosti, nám taky poradil jak využit nejlíp ten prostor pod schody.

Uživatelský avatar
Dominika
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dominika » 14 říj 2020 21:15

I na internetu je hodně inspirace jak využít i ten nejlepší prostor, já jsem hledala třeba na pinrestu, tam je toho hafo a moc pěkný nápady. Vytunila jsem si takhle dům Ideal k obrazu svému :D


  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jak co nejrychleji zhubnout břicho účinné?
       od Henrieta Sekaninová » 27 led 2018 20:09 »
    0 Příspěvků
    535 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Henrieta Sekaninová
    27 led 2018 20:09
  •    Jak zesvětlit vlasy?
       od Marek Pavelka » 23 led 2018 13:30 »
    0 Příspěvků
    240 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Marek Pavelka
    23 led 2018 13:30
  •    Galva procat?
       od Valeria Stejskalová 46 » 18 úno 2018 12:07 »
    0 Příspěvků
    374 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Valeria Stejskalová 46
    18 úno 2018 12:07
  •    Kdo mě volal z čísla?
       od Karel Thér » 10 úno 2018 09:27 »
    0 Příspěvků
    528 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Karel Thér
    10 úno 2018 09:27
  •    Co je ostatní plocha?
       od Monika Buriánková » 03 dub 2018 22:59 »
    0 Příspěvků
    321 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Monika Buriánková
    03 dub 2018 22:59