Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Daniel Pinkava

Canaba zkušenosti?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Daniel Pinkava » 19 úno 2018 09:00

Canaba zkušenosti?

Jakub S.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jakub S. » 04 led 2019 12:47

Zkušenost dobrá, mám s nimi postavený dům a dobrý zatím, bydlíme jen rok, takže ještě nechci nic zakřiknout ale co se týče procesu stavby tak všechno probíhalo na pohodu.

Oliver
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Oliver » 01 bře 2019 09:56

Nám Canaba postavila bungalov, dům nám nejvíc seděl hlavně díky tomu že je nízkopodlažní, manželka má bohužel problémy s kyčlemi takže chůze do schodů pro ní nebyla úplně pohodová a myslím si že na stáří to ocením i já když se nebudu muset tahat do schodů. Jinak ohledně komunikace a stavby bylo všechno ok, dům byl postavený v termínu a cenu kterou na začátku stanovili nepřesáhli ani o korunu.

Hurvajs
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Hurvajs » 04 čer 2019 13:36

Já teda nevím jestli to takhle bylo i u ostatních, ale já jen vybral dům, čekal, převzal klíče a konec, měl jsem postavený barák za půl roku aniž bych si umazal ruce, takže zkušenost hodně dobrá.

Mára
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mára » 24 zář 2019 13:21

Asi tak nějak, Canaba se u nás postarala o všechno.

Ben
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ben » 12 lis 2019 14:38

Po zkušenosti s co s nimi mám bych je klidně doporučil, přesně šlo jen o to zařídit papíry a dokumentaci ohledně místa stavby a pak jsme čekali na klíče.

Petr
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petr » 10 pro 2019 14:02

Jaký domy od Canaby máte postavený? My vybíráme mezi Idealem a Romanci, nějak se nemůžeme rozhoupat, líbí se nám oba.

Rob
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Rob » 02 led 2020 11:58

Dům od nich máme a spokojenost.

Jimmy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jimmy » 04 úno 2020 12:58

Tak zrovna tyhle dva domy se mezi sebou moc neliší co se týče počtu pokojů nebo obytný plochy, takže to bude záležet asi opravdu na tom jaký se vám líbí víc. Pro nás byl třeba lepší ten dům Romance, protože jsme zvyklí sedávat na balkóně, takže to nám rozhodování trochu usnadnilo, budete muset hledat takovéhle drobnosti abyste se dokázali rozhodnout.

Pavlas
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavlas » 06 bře 2020 09:19

Petr napsal/a:    
Jaký domy od Canaby máte postavený? My vybíráme mezi Idealem a Romanci, nějak se nemůžeme rozhoupat, líbí se nám oba.

Za mě Ideal, ten máme my, a hodně nám vyhovuje. Ale jak psal Jimmy, bude záležet na vašich pocitech, protože tyhle domy se fakt až tolik neliší. Zkuste zajet někam do toho vzorovýho centra kde mají oba, třeba když si je projdete tak vám to pomůže vybrat.

Iveta
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Iveta » 07 dub 2020 20:08

No to je ono, já bych zase doporučila víc ten dům Romance. S tímhle vám prostě nikdo nepomůže, každému se líbí něco jiného.

Megi
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Megi » 28 kvě 2020 11:04

Tak se zkuste rozhodnout podle ceny, nám se v dobu kdy jsme se rozhodovali taky líbili oba, a rozhodli jsme se pro Ideal a zbylou částku investovali do lepšího vybavení.

Verča
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Verča » 16 čer 2020 13:24

Nám se taky líbil dům Ideal, ale díky malému pozemku jsme neměli možnost ho tam postavit, tak jsme šli do Una, a když teda pominu to že jsme zbylou částku investovali do lepšího zařízení domu a zkulturnění zahrady, musím uznat že na to jak dům působí malinkatě, je prostorný až až.

Nikola
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Nikola » 14 črc 2020 14:00

Verča napsal/a:    
Nám se taky líbil dům Ideal, ale díky malému pozemku jsme neměli možnost ho tam postavit, tak jsme šli do Una, a když teda pominu to že jsme zbylou částku investovali do lepšího zařízení domu a zkulturnění zahrady, musím uznat že na to jak dům působí malinkatě, je prostorný až až.

Jo ten dům Uno je hodně super, my jsme v něm už asi 3 roky a já si ho furt nemůžu vynachválit. Za ty peníze je to opravdu parádní dům.

Dany01
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dany01 » 03 zář 2020 15:01

Oni všechny ty jejich domy jsou super, hlavně jsou logicky řešený, všechen prostor se dá dobře využít a místnosti jsou velký tak akorát. Nám to vybíraní sice nijak neulehčilo protože se nám fakt líbili všechny, i ty bungalovy jsou moc pěkný, ale nakonec to vyhrál dům Romance, jak cenou tak dispozicí.

Mindy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mindy » 08 říj 2020 19:24

To logický řešení pro mě bylo směrodatný, když jsem viděla jak třeba staví ty byty v těch novostavbách, to mi vůbec nedávalo smysl kolikrát. Tady je to prostě logický, nikde to není že by byla jedna obří místnost a k tomu jedna miniaturní, všechny se dají plnohodnotně využit, což je super.

Kája
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Kája » 19 lis 2020 13:18

To jo, v těch novostavbách mi přijde že to dělají tak aby tam bylo co nejvíce místností ale to že se do nich pak už skoro nic nevejde to už je lhostejný, hlavně ať se to prodá za co nejvíc peněz…proto se nám ta Canaba líbila, že je to dům za normální cenu a s místnostmi kde se dá dát postel i se skříní a stolem na psaní.

Michaela
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Michaela » 25 lis 2020 17:17

hele tak to my jsme bydleli jednu dobu v garsonce v novostavbě a byla naopak velmi dobře řešená, mohli jsme mít jakoby obýváček i ložnici aniž bychom museli spát hned vedle gauče nebo tak něco, ale co nám tedy spíš vadilo že úložný prostor nulový, dát tam ještě normální velkou skříň už bylo nemožný takže jsme měli jen malé komody a většinu oblečení ještě uskladněný u rodičů, tady v tom domě co máme od Canaby už se to naštěstí vejde všechno, skříně i komody k tomu, protože nám bylo líto je vyhodit. :D

Martin
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Martin » 17 pro 2020 12:30

Přesně jak píše Michaela, podle mě nedělají špatný rozmístění místností, narazil jsem i na hodně dobré řešení místnosti, ale prostě mi přijde že nepočítají s tím že člověk potřebuje nějaký skříně, a vypadá to že chtějí aby si člověk nechal udělat všechno na míru a dal do toho ještě větší peníze. A je taky pravda že v tom domě od Canaby máme skříň skoro v každým pokoji a vejde se tam i další všechen potřebný nábytek.

Deny
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Deny » 04 úno 2021 15:00

My v Unu máme ty místnosti řešení dobře, nejsou to sice nějaký obrovský prostory, ale vejde se nám tam vše úplně na pohodu.

Klarisa
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Klarisa » 05 bře 2021 13:27

Taky jsme neměli problém s rozmístěním nábytku v domě, přijde mi že místnosti jsou tak akorát pro všechny, dvě děcka a my se vejdeme úplně v pohodě.

Gina
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Gina » 07 dub 2021 16:57

Skříně na míru jsme si v Unu nechali udělat jenom pod schody, abychom měli další úložní prostor, na boty ideální, jinak jsme s dispozicí taky naprosto spokojeni.

Míla
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Míla » 06 kvě 2021 13:31

My nad nimi uvažujeme, ale zatím to pro nás není tak důležitý, chceme první dát do pucu zahradu abychom si mohli na plno využívat. Momentálně máme pod schody komodu a bohatě to stačí.

Megan
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Megan » 02 čer 2021 20:35

My jsme si vzali skříně ze starého bytu a zatím nám docela vyhovují, budeme muset spíš přikoupit nějaké komody do dětského pokoje. A zahradu máme už docela v pohodě, máme dům Uno, u toho jenom malou zahrádku, takže se nam povedlo dát dohromady docela rychle.

Ingrit
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ingrit » 08 črc 2021 14:36

S Canabou máme taky své zkušenosti, stavěli jsme s nimi v roce 2016, postavili nám dům Romance, dispozicí a svým celkovým vzhledem se nám líbil hned od začátku, ale pak jsme obešli i další firmy s nabídkou domů na klíč, abychom si udělali přehled, ale už jsme jen srovnávali s domem Romance, takže jsme se pro něj rozhodli a nelitujeme.

Vivien
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Vivien » 02 zář 2021 21:54

My s nimi stavěli v roce 2019, těsně před tím než šlo všechno „do kytek“ :D a musím říct že jsem byla velice nadšená z toho načasování, protože být zavřená s dvěma dětmi s bytě muselo být na palici, my si aspoň zařídili zahradu co nejrychleji to šlo, včetně bazénu, takže jsme měli jak karanténu využít, děti se naučili aspoň plavat :D

Barboo
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Barboo » 08 říj 2021 00:01

Nám se to načasování nepovedlo takhle pěkně, ale i tak to šlo i v pandemii, ale stavba fungovala asi jako za normální situace, hlavně super bylo že i přesto že se v době korony začalo zdražovat všechno včetně materiálů a podobně že oni tu cenu nechali tak jak byla na začátku, ani o korunu nic nezvedli, sice pak jediný co bylo těžší bylo nakupovat nábytek ale i tak jsme se stihli zabydlet docela rychle, zase bylo dobré že s manželem jsme byli oba doma, takže všechno obrázky na stěny a tyhle malé práce jsme měli hned.

Petr Kořínek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petr Kořínek » 18 lis 2021 21:41

U nás vše funguje skvělé, na domě bych nic neměnil. Už si ani neumím představit, jaký to je bydlet někde v bytovce, mít klid a žádné sousedy co by mi dupaly nad hlavou:) Jinak Canaba super, pomohli opravdu se vším a předali pak celou stavbu.

Tomáš Černý
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Tomáš Černý » 02 led 2022 12:51

Nám teda Canaba postavila dvoupatrový domek a jsme spokojeni. Cenově se drželi předem smluveného a manželka ocenila, že jsme mohli vidět i to jak jejich domy vypadají naživo a tím se dost inspirovala při vybavování domu.

Danča E.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Danča E. » 02 bře 2022 13:02

Tomáš Černý napsal/a:    
Nám teda Canaba postavila dvoupatrový domek a jsme spokojeni. Cenově se drželi předem smluveného a manželka ocenila, že jsme mohli vidět i to jak jejich domy vypadají naživo a tím se dost inspirovala při vybavování domu.

Ahoj, mohla bych se zeptat, jak dlouho jste stavěli s Canabou dům? Máme v oku jeden pozemek a začínáme jednat o koupi, tak bychom rádi začali rovnou řešit i firmu, která by nám s domem pomohla, ale musíme mít postaveno do 2 let, tak aby nám to stihli všechno udělat. U Canaby se mi moc líbí jeden jejich dům a ceny mi taky nepřijdou nejhorší.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Osetrovatelsky proces a potřeby sester?
       od Břetislav » 19 led 2018 06:55 »
    0 Příspěvků
    749 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Břetislav
    19 led 2018 06:55
  •    Kde vcera horelo?
       od Luděk Malý » 11 bře 2018 21:29 »
    1 Příspěvků
    681 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sandra
    10 kvě 2018 15:08
  •    Čím nahradit želatinu?