Velmi výživný rybí vývar získáte vařením hlavy z kapra, koster a odřezků včetně ploutví zhruba 30 až 40 minut v mírně osolené vodě. Pro lepší chuť přidejte kořenovou zeleninu, pórek a bylinky.
Pokud chcete zavařovat ovoce nikdy ho nesklízejte za deště, protože by mohla utrpět jeho chuť a dokonce i trvanlivost zavařeniny. Vyzkoušeno a opravdu to funguje.
Stačí když maso vložíte před naklepáním paličkou do platového sáčku nebo potravinářské fólie. Při klepání nebude šťáva všude stříkat a úklid bude jednodušší.
0 Příspěvků
1644 Zobrazení
Poslední příspěvek od karkulka 19 lis 2018 22:04
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.