Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Oldřich Zvára
Jak zhubnout diskuze?
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Oldřich Zvára » 23 led 2018 15:52

Jak zhubnout diskuze?

Radka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Radka » 02 čer 2026 10:16

Rozumím ti, sama jsem se v tom točila hodně dlouho, období kdy jsem vážila méně, pak zase přibrání zpátky, a pořád dokola. Co mi nakonec pomohlo a co bych ti doporučila je krabičková dieta. Hlavní věc je, že přestaneš řešit, co sníš, kolik toho sníš a jestli to má smysl. Krabičky ti prostě přijdou domů hotové, kaloricky vyvážené a rozdělené do pěti jídel denně. Já jsem zkusila program fit 6000kJ od Zdravého stravování a ze začátku jsem nevěřila, že to bude dost, ale bylo. Tělo si zvykne relativně rychle, u mě do týdne. Za první měsíc jsem shodila 4 kila, což není žádné dramatické číslo, ale bylo to bez toho, abych se trápila. Pak jsem pokračovala ještě dva měsíce a celkem mi to dalo -9kilo. Přestala jsem si říkat, že „začnu v pondělí", protože nebylo co odkládat, jídlo prostě přijelo. Pár věcí, co mi pomohlo navíc, pila jsem víc vody, to je základ a spousta lidí to podceňuje. Taky jsem nepila alkohol, což bylo těžší než samotná dieta, ale výsledky to urychlí výrazně. A pohyb, nestačí se jen stravovat, ale nemusíš taky hned běhat maratony. Mě stačily rychlé procházky třikrát týdně, třeba čtyřicet minut, a tělo začalo fungovat jinak. Kdybych ti měla dát jeden tip navíc nevnímej to jako dietu, ale jako reset návyků. Krabičky ti ukážou, jak by měly vypadat porce a kombinace jídel, takže i po skončení víš, jak jíst.