- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
Jaké byly vaše letošní houbařské úlovky?
Já se letos na houby ani nedostala. Klidně můžete přiložit foto vašeho houbařského úlovku.
Já se letos taky nikam nedostala, jen pod Medník a tam nic nebylo. Našla jsem jen pár pražských hříbečků, oproti jiným rokům jich bylo hodně málo, asi vyschlo i podhoubí.
Kdysi, to už je hodně dávno – jsme jezdili do jižních Čech a tam se daly hřiby kosit. Jo vzpomínky ....
Kdysi, to už je hodně dávno – jsme jezdili do jižních Čech a tam se daly hřiby kosit. Jo vzpomínky ....
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
LUKY napsal/a:
Dalo se letos najít. Ale bylo to složitější. Loni toho bylo o hodně víc. Letos to vypadalo takto.
To bys nevěřil jakou mám teď chuť na houbovku, úplně slintám
Letos bylo sucho stejně jako minulý rok i ten rok předtím. Myslím si že na některých místech už bude houbové podloží trvale poškozené.
Každopádně asi jako ostatní jsem také nějaké houby našel, takže na polévku i smaženici samozřejmě bylo. V jiných letech ale bylo hub o hodně více.
Každopádně asi jako ostatní jsem také nějaké houby našel, takže na polévku i smaženici samozřejmě bylo. V jiných letech ale bylo hub o hodně více.
-
M+A+M
Ralf napsal/a:
Letos bylo sucho stejně jako minulý rok i ten rok předtím. Myslím si že na některých místech už bude houbové podloží trvale poškozené.
Trošku bych tě poopravil. Letos teprve bude houbařské žně. V lednu těžko najdeš v lese nějakou houbu.
-
Ann.
M+A+M napsal/a:
Trošku bych tě poopravil. Letos teprve bude houbařské žně. V lednu těžko najdeš v lese nějakou houbu.
Trošku bych tě poopravila. Dnešní úlovek.
-
atka
My jsme se letos k houbaření ještě ani nedostali
ale minulý rok, jsem měli to štěstí a na dovolené jsme našli HŘIB KRÁLOVSKÝ ( http://kartmen.cz/radyanavody/tento-hri ... ti-sebrat/ ) já jako nezkušený houbař jsem ho chtěla prachsprostě utrhnout v domnění, že je to jen obyčejný hřib. Naštěstí mě manžel včas přistihl a nepřišel k úhoně
popravdě jsem ani nevěděla, že nějaká taková houba je a že za její utržení hrozí taková pokuta

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 10 Příspěvků
- 3357 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
16 pro 2018 10:39
-
- 0 Příspěvků
- 2998 Zobrazení