Re: Mm reality zkušenosti?
S mm reality mám také zkušenost. Loni v létě jsme kupovali pozemek, který byl k dispozici právě přes tuto realitku. Jednal jsem s nimi chvíli, jelikož byl celý nákup poměrně rychle vyřešen. Makléř na mě působil dobře, snažil se mi hodně věci ulehčit.
Prodávali jsme přes makléře z mm reality byt. Byl rychlý, spolehlivý, komunikativní a vše si zařizoval sám, na nás zbylo jen podepisování.
Markéta Rosická napsal/a:
Mm reality zkušenosti?
U MM reality jsem narazil na poctivého makléře, jehož služby byly k našemu dobru. Chtěl abychom měli prodej baráku co nejméně komplikovaný a to se mu povedlo.
Oslovil jsem MM reality z důvodu, že je to velká firma, která má na trhu nějaké jméno. Byl jsem si téměř jist, že nemůže nastat nějaké riziko a taky nenastalo. Koupě proběhla tak jak jsem chtěl.
Pepa98 napsal/a:
Oslovil jsem MM reality z důvodu, že je to velká firma, která má na trhu nějaké jméno. Byl jsem si téměř jist, že nemůže nastat nějaké riziko a taky nenastalo. Koupě proběhla tak jak jsem chtěl.
A mohu se zeptat jak jste na něj narazil? Já jsou koukal, že máme ve městě tu MM reality kancelář a my chceme prodávat byt, tak jestli mám zajít do té pobočky a zeptat se tam, nebo jestli jste hledal někde na internetu?
no jestli prodáváte tak je podle mě lepší zajít na pobočku. Já taky kupoval a to si člověk prostě najde u nich na webovkách, a až pak jsem to šel řešit k nim na pobočku, kde jsem jim řekl co chci. Ale prodávat to je podle mě lepší řešit rovnou s nimi face to face.
My když jsme s nimi prodávali tak jsme si na internetu sehnali kontakt na jednoho z jejich makléřů, a ten úplný základ jsme s ním řešili po telefonu, až pak jsme se s ním sešli a začali řešit nějaké podrobnosti, tak to zkuste taky tak, pro nás to bylo dost pohodlný.
Taky mi přijde lepší si zajít na pobočku, aspoň hned zjistíte jak to na vás působí a tyhle věci se líp řeší z očí do očí. My když jsme tam šli tak nám podali takové základní info o tom jak to funguje a pak nám dali kontakt na makléře od nich který má na starost oblast ve které se nemovitost nachází a pak už jsme řešili věci po telefonu a setkávali se s makléřem na prohlídkách.
Nám se s makléřem z M&M Realit velmi dobře komunikovalo, vyhověl nám ve všech podmínkách a našli jsme díky němu moc krásný dům za rozumnou cenu.
S naším makléřem komunikace trochu vázla, asi měl dost práce po tom co se všechno zase rozvolnilo, ale svojí práci splnil a to je hlavní. Dům jsme prodali a máme své peníze.
My jsme na začátku komunikovali hlavně přes mobil, bylo to v domě kdy se začínali rozvolňovat opatření proti koroně a makléř to ještě asi nechtěl riskovat. Ale i tak byla komunikace dobrá, všechno nám dopodrobna vysvětlil a když to šlo tak jsme se sešli na prohlídkách.
My jsme se setkávali s rouškami a šlo to, sice to nemohli být nějaký dlouhý rozhovory ale na všem jsme se shodli a dohodli. Byl dobrý přístup že prohlídky se snažil dělat i v té době a opatřil všechny možné hygienické pomůcky aby nám oběma nic nehrozilo.
Tak to já jsem počkal až bude po koroně a sešel se s makléřem normálně u nich ve firmě bez roušek, myslím že nám oběma to bylo mnohem příjemnější, i ty prohlídky který pak dělal měl bez starosti, jen si prý s lidmi nepodával ruku. A nájemníka sehnal hodně rychle, takže pro mě dobrý.
jo během tý korony byl docela oříšek sehnat nějakýho nájemníka, jak se všichni ještě báli chodit ven a tak, ale můj makléř si s tím taky poradil, dělal prohlídky online a ani to netrvalo tak dlouho toho nájemníka sehnat, i když by to asi bylo kratší kdyby byla normální doba, ale hlavně že se to povedlo
Tahle realitka mi s prodejem hodně pomohla, nebyla to zrovna 5* nemovitost, ale i tak si myslím že jsme za ní dostali velmi dobré peníze.
Měli jsme to asi podobně, prodávali jsme byt po babičce, to si asi každý umí představit, a k tomu byl byt v s.r.o., takže prodej fakt asi nebyl nic jednoduchého, a taky to chvíli makléři z MM reality trvalo, ale byl jsem rád že se o to postaral někdo jiný, protože já bych fakt nevěděl co s tím.
Popravdě, vůbec nejde o kancelář, ale o člověka, který s vámi obchod udělá. Jsem z jiné realitní kanceláře a přestože si myslím, že firma (opravdu velká firma) ve které dělám, se snaží držet jistý kodex, občas se někdo najde, kdo poněkud vybočí a udělá průšvih. A je to ve všech oborech a odvětvích. Jistě každý zná dobrou prodavačku, kde máte vždycky dobrý pocit, ať kupujete jednu mrkev nebo roční zásobu ponožek pro fotbalový mančaft. Za mne ..., i já mám k kanceláří MM dobrou zkušenost, respektive s kolegy (vlastně konkurecní), se kterými rád spolupracuji. Na druhou stranu jsem už potkal takékolegy, kdy jsem po spolupráci moc litoval. Ukázková neprofesionalita, kdy svojí činností/nečinností málem poškodili svého klienta. Takže není to o MM kanceláři, ale o konkrétním člověku, se kterým spolupracujete. A nedělejme si iluzi, že makléři v jakékoli realitní kanceláři jsou nabíráni nějakým složitým výběrem. Spíše..., když se nový človíček ... neosvědčí, majitel, ředitel kanceláře, mu ukončí spolupráci. Tedy ty solidnější kanceláře...
ZB
ZB
Přesně tak, vždycky je to hlavně o tom na koho člověk natrefí, já jsem u MM realit chytl velmi dobrého makléře který se o můj prodej bytu postaral na jedničku, ale kamarád prodával u jedné realitky dvakrát, jednou super, podruhé špatná domluva, takže vždycky je lepší si člověk nejdřív trochu proklepnout než do toho hned jít na plno.
Naše první zkušenost vůbec s touto realitkou dopadl super. Chtěli jsme prodávat na vlastní pěst, ale jsem rád že jsme do toho nešli. Takže za sebe určitě doporučuji.
Já osobně bych v dnešní době do prodeje sama taky určitě nešla. Moji rodiče s MM reality spolupracovali poměrně nedávno a co všechno jim makléř obíhal a zajištoval když mi říkali, bych vůbec nevěděla, že je s tím tolika práce..
Tak podle mě, vždycky vám lépe poradí někdo kdo se lépe orientuje na víc když se tím živí, než aby jste sami na vlastní pěst něco prodávali. U mm reality se najdou kvalitní makléři.
Taky si myslím, my jsme museli spolupracovat se dvěma makléři a oba dva byli velice schopni a věděli jak se případu ujmout.
A mohu se zeptat proč jste spolupracovali se dvěma makléři? My teď čekáme na finalní vyjadření ohledně koupi bytu přes MM reality, tak doufám, že nám to klapne o byt máme velký zájem.
Tak bylo to z důvodu, že ten jeden makléř změnil místo působení a bylo pro obě strany hloupost to dojíždění a podobně, tak nám právě doporučil svého kolegu a všechno bylo v pohodě.
Martin napsal/a:
Tak bylo to z důvodu, že ten jeden makléř změnil místo působení a bylo pro obě strany hloupost to dojíždění a podobně, tak nám právě doporučil svého kolegu a všechno bylo v pohodě.
Tak to potom chápu. My máme podepsanou smlouvu a všechno dopadlo na jedničku. Jsem velmi rád, že jsme spolupracovali právě s nimi.
My jsme také dostali doporučení od známého na M&M makléře, že s ním spolupracoval již několikrát a vždy mu dokázal najít slušné zájemce, takže slovo dalo slovo a my s ním taky navázali spolupráci ohledně prodeje našeho bytu.
Já jsem šla s dotazem ohledně makléře na naší městskou skupinu, co máme udělanou na FB, a tam mi místňáci poradili. Jedno jméno se tam skloňovalo víckrát, tak jsem ho oslovila. Že máme MM ve městě jsem neměla ani ponětí, dokud jsem nezačala řešit byt
ale posloužil dobře.

Já mám za to, že je to jedna z největších realitek u nás, protože jen co vím u nás v Ostravě, tak vím minimálně o dvou místech, kde tu jsou 

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek