Re: Mm reality zkušenosti?
S mm reality mám také zkušenost. Loni v létě jsme kupovali pozemek, který byl k dispozici právě přes tuto realitku. Jednal jsem s nimi chvíli, jelikož byl celý nákup poměrně rychle vyřešen. Makléř na mě působil dobře, snažil se mi hodně věci ulehčit.
Prodávali jsme přes makléře z mm reality byt. Byl rychlý, spolehlivý, komunikativní a vše si zařizoval sám, na nás zbylo jen podepisování.
Markéta Rosická napsal/a:
Mm reality zkušenosti?
U MM reality jsem narazil na poctivého makléře, jehož služby byly k našemu dobru. Chtěl abychom měli prodej baráku co nejméně komplikovaný a to se mu povedlo.
Oslovil jsem MM reality z důvodu, že je to velká firma, která má na trhu nějaké jméno. Byl jsem si téměř jist, že nemůže nastat nějaké riziko a taky nenastalo. Koupě proběhla tak jak jsem chtěl.
Pepa98 napsal/a:
Oslovil jsem MM reality z důvodu, že je to velká firma, která má na trhu nějaké jméno. Byl jsem si téměř jist, že nemůže nastat nějaké riziko a taky nenastalo. Koupě proběhla tak jak jsem chtěl.
A mohu se zeptat jak jste na něj narazil? Já jsou koukal, že máme ve městě tu MM reality kancelář a my chceme prodávat byt, tak jestli mám zajít do té pobočky a zeptat se tam, nebo jestli jste hledal někde na internetu?
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek