Že mě nenapadlo zkontrolovat kraťasy na tělocvik do školy. Celou hodinu si na mě všichni ukazovali a smáli se mně. Byly tam samozřejmě i holky. Při převlékání po tělocviku jsem zjistil že mám na...
Před několika dny jsem šel domů a viděl posedávat na lavičce bezdomovce který vypadal opravdu hrozně. V ten den jsem bral zrovna výplatu, tak jsem si řekl, že mu dám nějakou korunu. Přistoupil jsem...
1 Příspěvků
1050 Zobrazení
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka 03 říj 2018 18:01
Jednou jsem dostal od babi tričko s anglickým nápisem . Chodil jsem v něm do školy . Každý se mě smál . Pak jsem zjistil že ten nápis v překladu znamená - Jsem prima holka .
Dnes jsme koupili dva kebaby extra porce celkem za 180 Kč. Po příchodu domů jsme nechali tašku ležet za dveřmi. Než jsme se převlékli do domácího oblečení tak pes oba kebaby sežral. Byl zalezlý v...
2 Příspěvků
1649 Zobrazení
Poslední příspěvek od Klára Švaňhalová 17 úno 2019 10:34
Stačilo 10 minut než jsem se najedl a kolo přivázané k zábradlí bylo pryč. Zůstalo tam jen přední kolo ke kterému jsem to přivázal. Příště vím, že se to musí přivázat k rámu kola a ne za přední kolo...
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.