Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz sám investuji na Portu.cz a proto je doporučuji.

Jirka napsal/a:
Zdravím, má někdo zkušenosti s Národní pokladnicí, zajímají mě hlavně medaile které nabízí. Chtěl bych vědět jak jsou na tom hlavně vzhledově, je mi jasné že na webu jsou krásné ale nemají kamenný obchod abych si je mohl nějak „osahat“…nejvíce mě zajímají medaile které jsou nějak spojené s Amerikou, například ty americké dolary, mám k Americe i takovou citovou vazbu dá se říct, takže bych chtěl sbírat to co je s ní tak nějak spojené, ale než objednám tak si chci být jistý že vypadají tak jak na obrázku. Předem díky za reakce.
Séba napsal/a:
Mě jediný co se jednou stalo že mi došla jiná mince než jsem si objednal…bylo to zrovna v době kdy se tady vyhlásil ten nouzový stav, takže jsem ani nemohl zajít přímo k nim abych to vyřešil co nejdřív, ale po telefonu komunikovali docela rychle, ale stejně jsem si musel počkat než se ke mně dostala ta co jsem chtěl, ale díky bohu že je vyměnili protože tamta se mi do sbírky fakt vůbec nehodila.
Sárys napsal/a:
Mě Národní Pokladnice vyhovuje, manžel má v tomhle zálibu, a tím že se to mince dost často obměňují tak mám vždycky vyřešený dárek k narozeninám, svátku nebo vánocům. Jenom to chce objednat s předstihem, jak kvůli poště, tak i kvůli tomu že se mince občas velmi rychle vyprodají. Toť moje zkušenost.
Monik napsal/a:
Jo taky jsem to kolikrát takhle vyřešila přes tento obchod, rodičům k výročí, bráchovi k narozeninám, každej si to pochvaloval a cena ani za jedno nebyla nějak vysoká. Teď přemýšlím že bych koupila minci jako dárek miminku „do kolébky“, co vy na to, blbý nápad?