Nevěděl jsem co mám vzít s sebou na oslavu pro jednoho kamaráda, tak jsem mu koupil výherní los. Po setření ho všem ukázal že vyhrál 10000kč. Že jsem si ho nenechal.
Byli jsme s kamarádkou dole v parku a koukám na internet že se blíží bouřka. Ještě jsem se před cestou do parku rozmýšlela jestli si na cestu dobít kredit nebo ne. Kdybych si ho nekoupila, tak jsem...
Už nikdy nedovolím nikomu v autě jíst za jízdy. Při nečekaném zabrždění jsem měl Kung Pao z restaurace za krkem. Hlavně že jim říkám neberte si žádné jídlo sebou na cestu.
Dneska jedu odnést kartonové krabice do tříděného odpadu a po otevření kontejneru slyším, že dole pod papírem se něco hýbe. Odebrala jsem horní papír a čekala že zespoda vyleze kočka. Nebyla to kočka...
Na základní škole mě napadlo nalít si do flašky od rumu čaj. Že to bude velká frajeřina. Chodím o velké přestávce na chodbě s tou lahví a najednou přijela Policie na udání. Nakonec se vše vysvětlilo.
2 Příspěvků
2793 Zobrazení
Poslední příspěvek od Jára 01 úno 2019 23:06
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.