Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Štěpán Maštera 45

Oční klinika horní počernice zkušenosti?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Štěpán Maštera 45 » 19 úno 2018 08:51

Oční klinika horní počernice zkušenosti?

Linda K.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Linda K. » 25 srp 2022 10:04

Já mám zkušenost s klinikou Horní Počernice akorát při pravidelných kontrolách jednou ročně na přeměření očí kvůli brýlím - chodím sem už několik let. A bezva je i to, že si brýle můžu pořešit přímo na místě v optice, kde mi při výběru nových obrouček paní dobře poradila.

Marek C.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Marek C. » 14 zář 2022 11:19

Tak to já mám za sebou na této klinice už i operaci, nechal jsem si kvůli sportu operovat oči, abych už nemusel nosit čočky a ani brýle. Je to několik let a vidím pořád skvěle, na kontroly chodím už jen když si vzpomenu, že bych tam měl zajít.

Jarda
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jarda » 27 zář 2022 11:39

Jsem z těch co na klinice HP podstoupili operaci a jsem díky tomu bez brýlí, měl jsem celkem dost dioptrií a je fajn, že teď už nemám žádné zrakové potíže. Cena pro mě celkem vysoká, ale stálo to za to.

Knopr
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Knopr » 01 lis 2022 14:09

Chtěl jsem se zeptat za jak dlouho po operaci je lepší vidění?

Evka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Evka » 07 lis 2022 15:48

Knopr napsal/a:    
Chtěl jsem se zeptat za jak dlouho po operaci je lepší vidění?

Já viděla ostře už druhý den po operaci, ale asi je to hodně individuální podle stažených dioptrií, měla jsem -3 a -3,5 a operovaná jsem byla na klinice v Horních Počernicích, už je to nějaký pátek a zrak mám stále dobrý.

Kateřina
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Kateřina » 14 pro 2022 09:20

Já o operaci uvažuji a uvidím jak se mi k tomu mému nápadu vyjádří oční lékař, jakou variantu zákroku by mi doporučil a kolik by mě to stálo. Na zákrok bych zvolila oční kliniku HP protože jsem jejich pacientkou několik let a jsem spokojená s tím jak o mě pečují. V čekárně jsem se posledně potkala s mladou paní, dala jsem se s ní do řeči a ta právě na zákroku byla a šla na pooperační kontrolu, byla nadšená z toho jak vše probíhalo a jak dobře teď vidí, tak mě to nahlodalo a říkala jsem si, že do toho půjdu taky.

Laura
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Laura » 19 led 2023 13:22

Katko, za sebe mohu zákrok jen doporučit, byla jsem před půl rokem na klinice Horní Počernice metodou relex smile a oči mám jako vyměněný, už od druhého dne od zákroku jsem viděla dobře a ostře, neváhejte a jděte do toho - stojí to za to :-y

Lenka K.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lenka K. » 14 úno 2023 22:38

V Horních Počernicích jsem se nechala taky operovat a hodně jsem ocenila přístup sester a doktora, kteří mi udělali příjemnou atmosféru před operací, viděli jak jsem streslá a nervózní. Zákrok je naštěstí tak krátký, že jsem si pak říkala, že jsem měla zbytečně paniku v hlavě :D :D

Táňa
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Táňa » 06 bře 2023 18:45

Leni, to já chtěla těsně před operací na klinice v Horních Počernicích utéct jak jsem byla vynervená, ale odchytla mě sestřička a dala mě i s doktorem relativně do klidu a pak už šlo všechno rychle a teď jsem ráda, že už mám oči doléčený a vidím velmi dobře, šla jsem na novou metodu relex smile pro.

Jonáš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jonáš » 03 dub 2023 18:25

Já neměl stres z ničeho, doktor říkal, že to není nijak bolestivé, tak jsem mu věřil a měl jsem z předoperačního vyšetření dobrý pocit, tak jsem byl v klidu. Jsem sportovně založený člověk, tak jsem chtěl být bez brýlí hlavně kvůli tomu a to se mi v rukou lékaře z kliniky v Horních Počernicích splnilo, díky relex smile vidím dobře a při sportu už mě brýle neomezují.

Pavel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel » 26 dub 2023 12:17

Šel jsem do operace očí hlavně kvůli mému aktivnímu životu, ale taky kvůli tomu, že jsem měl docela silné dioptrie a když se mi párkrát stalo, že jsem si zničil brýle, tak mě to vyřadilo ze hry a to mě dost frustrovalo. Na zákrok jsem šel na kliniku v Počernicích hned jak se uvolnily kovidové opatření a jsem rád, že jsem se k tomu kroku odhodlal a investovaných peněz nelituji, spíš lituji toho, že jsem na operaci nešel už před lety, mohl jsem si ušetřit cestu, energii a peníze za opravu nebo koupi nových brýlí.

Edita
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Edita » 16 kvě 2023 13:20

Jo to dobře znám, zničené brýle a když jsem po ruce neměla náhradní, tak jsem byla úplně mimo provoz. Laserovou operaci očí jsem si nechala udělat na této klinice po porodu a je velmi pohodlné být bez brýlí, ostré vidění jsem měla po pár dnech od operace. Navíc s tím mým malým raubířem bych teď nejspíš chodila na opravy do optiky jako pro rohlíky do obchodu :lol:

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Čím se čistí žehlička?
       od Bohuslav » 03 úno 2018 19:02 »
    0 Příspěvků
    671 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Bohuslav
    03 úno 2018 19:02
  •    Co je osmolalita?
       od Miron » 01 dub 2018 09:15 »
    0 Příspěvků
    699 Zobrazení