- Sabina Pavlová
- Příspěvků 218
- Registrován 17 říj 2018 08:54
Lukáš Hluško napsal/a:
Význam barev lapače snů?
Význam lapače snů je takový:
Prodejce si namastí kapsu, některé lapače snů stojí i přes 1000Kč.
Špatné sny se ti budou zdát pořád, protože lapač snů na to prostě vliv nemá.
Možná že ten prodejce bude mít dobré sny z toho pocitu kolik na tom vydělal. Věř tomu ale, že on nad postelí lapač snů nemá.
Je škoda že jsem lapač snů nevymyslela já, protože když vidím kolik lidí se na to dokáže nachytat tak tomu ani nemůžu uvěřit.
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 218
- Registrován 17 říj 2018 08:54
mowla napsal/a:
Co to je???
Koupíš si nad postel takový ornament z peří a provázků a ten tě ochrání před špatnými sny. Lidé zato utrácejí tisíce korun.
Ještě by to chtělo vymyslet lapač špatných myšlenek přes den, lapač špatných energií co jsou kolem nás, lapač nepříznivého počasí a samozřejmě by nesměl chybět lapač špatných vzpomínek. V kompletu by to stálo 5000Kč. Až by si to člověk všechno koupil a rozmístil doma tak by ho mohli rovnou odvézt do blázince.
Re: Význam barev lapače snů?
U nás doma má velký význam barev lapač snů. Máme ho v pokoji s manželem snad od léta 2019 a musím říct, že někteří lidé, se kterými jsem se bavila mi říkají, že si to budou brzy také pořizovat. Nejsem žádná šamanka, ale některé lapače mě na https://www.buddhanaramek.cz/lapace-snu/ opravdu oslnily. Už se nemohu dočkat až se půjdu dnes zase vyspat. To je bájo.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 680 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
11 lis 2018 10:53