bezdodavatele.cz zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou bezdodavatele.cz a odběry od nich? Doposavad jsme měli energie účtované podle trhu a rádi bychom s tím kvůli naší spotřebě pokračovali, protože jsme s tím vždy měli dobrou zkušenost. Moc firem co tento typ účtování nabízí na trhu není, tak se mi nabízí jako jednou z variant. Díky Roman
Re: bezdodavatele.cz zkušenosti
U Bezdodavatele máme elektřinu a zatím spokojenost, já teď akorát řeším kam s plynem, protože s tím jsem u DPI a je to šílený, co předvádí, takže uvažuju, že k nim přidám i ten plyn, vzhledem k tomu, že se očekává, že už by v příštím roce měla cena padat.
Zkušenost nemám, ale vím že mají smlouvu na dobu neurčitou a spotové ceny, které pravděpodobně nyní budou i lepším řešením, protože do vyúčtování se vám bude počítat průměrná cena.
Mám bezDodavatele, hodil jsem to k nim kvůli panelům, mám u nich nákup i výkup za spotovku a vyplatí se mi to.
Tak já jsem zatím s elektřinou taky ještě u poslední instance a tedy nevím jestli to ještě řešit teď před Vánoci nahonem a nebo to nechat až po nich. Jestli si s tím mám dělat ty starosti. O bezdodavatele.cz taky právě uvažuji, líbí se mi, že maj flexibilní cenu bez nějakých příplatků, tak doufám, že ještě přibírají a nemají nějakou stopku.
My jsme u nich od 20.11. takže si myslím, že furt nabírají dál, na stránkách aspoň nic nepíšou, že by nepřijímali, tak uvidíte.
Tomku není nic jednoduššího než si k nim zavolat a zjistit si stav. Byl jsem s nimi takhle ve spojení už dvakrát a na drátě pokaždý fajn operátorka.
Jop to můžu potvrdit, komunikaci mají ošéfovanou dobře.
Já bych taky řekla že jo, mně jejich zaměstnanec po lince pomáhal sepsat smlouvu, kterou jsem dělala přes jejich stránky. Jako asi bych to zvládla ve výsledku sama, ale raději jsem si zavolala, abych to měla úplně ok. 

Když jsou ochotní to řešit tak proč ne, myslím si, že klidně jinde by se na vás i vyprdli a odkázali vás na webovky ať si to sesmolíte podle nich, že na to nemaj čas. Furt jde jen o lidský faktor, tak můžete být rada, že to někde ještě funguje.
Mám dotaz, zdravím! Když bych chtěl u Bezdodavatele prodávat, tak u něj musím mít i nákup, nebo ten si můžu zařídit jinde? Případně jak to řešíte vy..
To první, musíte od něj i brát, jinou variantu nenabízí. Nákup i výkup na jeden EAN za stejný peníze. Letos to u nich tak budu míz už druhý rok a spokojen.
Bohužel to nemám možnost posoudit, hnedka od začátku, co jsme pořídili fotovoltaiku, tak jsme s ní šli pod Bezdodavatele, takže mám akorát zkušenosti se spotovým trhem a ten pokud budu soudit z toho co vím, tak nám vyhovuje. A fakturace po měsíci taky není od věci.
A k tomu jste jak u nich došel, že ho máte po měsíci? Nebylo by lepší ho mít klasicky, jak je to zajetý, co rok?
Předpokládám, že je to tak u nich běžná praxe, pokud s nimi obchodujete s výkupy a zas od nich nakupujete. Mně to absolutně problém nedělá a vyhovuje mi to. Vím aspoň na čem jsem, kolik mi to udělá za přetoky a celkově nabývám dojmu, že by to tak možná bylo lepší zavést i do běžného provozu odběratelů. Lidi by se tak třeba líp vypořádali s jejich případnými resty.
Že se vám tady do toho připletu, pro mě to bylo o zvyku, protože jsem byl taky zvyknutý ho dostávat jednou za rok, ale ve výsledku to ničemu nebránilo, když dostanu vyúčtování na začátku každýho měsíce a s tím mi rovnou pošlou i přeplatek a nic se mi u nich nehromadí.
Taky tak, vraceli mi jednak celou zálohu, co mám nastavenou a pak ještě za to, co jsem ji prodal.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 1280 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
27 úno 2018 12:51