Re: Bondster zkušenosti?
Zkušenosti jsou zatím dobré, sepsána detailní recenze zde https://www.ziba.cz/recenze-bondster/. Eurové půjčky na Bondster jsou většinou "zajištěny" garancí odkupu, v CZK tato funkce zatím chybí.
Do Bondsteru mi poslal kolega z práce pozvánku, přes nějakých ten jejich doporučující program. Tak jsem toho využil, protože jsme za to oba dostali ještě odměnu 1% z půjček a já už jsem nějakou dobu uvažoval, že bych začal v menším investovat. Tady to můžu posílat klidně i po stovkách, takže mě to nějak neomezuje.
Ten už jsem taky několikrát, za tu dobu co tu jsem registrovaný, využil a přitáhnul jsem sem několik kamarádů, co tu začali investovat. Sám to tu mám rozdělený na krátkodobý i dlouhodobý investice, aby se mi případný riziko co nejlíp rozprostřelo a výnosy jsou z toho slušný. A je taky dost, že rozjeli loni ten sekundární trh konečně, bylo na čase.
Joo to rozhodně, ale zatím jsem spíš aktivní na tom primárním, kde mi ty nabídky zatím vždycky přišly lepší. Ale zas je to o tom kdo si co vybírá.
Zdravím, zvažuju přidání si P2P sektoru do svého portfolia, furt mi ještě nějaké peníze leží na spořáku se 6% úrokem a tady jsem koukal, že je možnost i dvojnásobného zúročení, což mi přijde mnohem lepší. Zatím mám v merku několik platforem, mezi kterými je právě i Bondster, máte někdo třeba možnost porovnání, abych si aspoň udělal nějaký obrázek.
Nejsem po platformách moc roztahanej, na Bondstru máte v podstatě dvě tržiště na jednom místě a to CZ a eurový, kde můžete investovat už od stovky či 5éček. Samozřejmě jsou podobný platformy, ale asi jsem ještě osobně nenašel, podobný výhody. Plus pokud nechcete řešit překlad a komunikaci třeba v anglině, tak tady je cz servis.
Dneska je furt lepší peníze někde investovat, než je nechat někde zamrzlý. Jsem pro každý takovýhle počin, který dává smysl a člověk si tu přijde na lepší zisk.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek