Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Tomáš 60

Zkušenost partners market?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Tomáš 60 » 25 dub 2018 10:56

Zkušenost partners market?

Radim
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Radim » 15 kvě 2020 13:16

Já jsem využil jejich služeb, protože vlastního poradcem nemám a potřeboval jsem poradit ohledně hypotéky, tak jsem využil jejich pobočky, kterou mám kousek od práce. Nemusel jsem se tam ani objednávat a ujali se mne hned.

Ivona
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ivona » 24 čer 2020 10:17

Kamarádka tam i pracuje a práci si dost pochvaluje. I mi doporučila svého kolegu aby mi poradil jak se svými financemi naložit. Nechtěla jsem jít úplně k ní protože přátelství a peníze nepatří dohromady, ale její kolega byl moc fajn, a myslím si že mi poradil velmi dobře.

Renata
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Renata » 17 črc 2020 12:04

U nich už jsem taky byla, nějak těsně po koroně. Dobrý přístup i rady.

Libor
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Libor » 14 srp 2020 10:42

Řešili jsme s nimi hypotéku, a vyšlo nás to podle mě velmi dobře, dobrý úrok s dlouhou fixací. Teď přemýšlím že bych si u nich sjednal životní pojištění, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dostat, ale teď po koroně je na to podle mě dobrá chvíle, bůh ví co přijde příště.

Jarda
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jarda » 10 zář 2020 23:14

Libor napsal/a:    
Řešili jsme s nimi hypotéku, a vyšlo nás to podle mě velmi dobře, dobrý úrok s dlouhou fixací. Teď přemýšlím že bych si u nich sjednal životní pojištění, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dostat, ale teď po koroně je na to podle mě dobrá chvíle, bůh ví co přijde příště.

Do toho životka běžte, já ho od nich mám už delší dobu. Předtím jsem platil rakety úplně zbytečně, teď mám aspoň pojistku která se mi hodí kdyby náhodou se něco dělo.

Mára
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mára » 30 zář 2020 22:08

Mám podobné zkušenosti, životní pojištění jsem měl asi od 18 let kdy jsem ho sjednával ještě s mamkou, celou dobu mi nepřišlo že platím nějak hodně, až po tom co jsem šel právě do Partners Marketu řešit spoření, kdy se mi na to poradce podíval a řekl že je to úplně zbytečné že mi udělá nové, výhodnější a hlavně mě na míru…to jsem pak koukal jaký byl rozdíl v ceně.

Robertos
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Robertos » 15 říj 2020 10:44

No já se k tomu mému poradci radši zase dostavím co nejdřív, vypadá to že vláda si zase dělá co chce a zavírá všechno co má dveře tak by nebylo špatný si ty finance nějak srovnat, už předtím mi poradce dobře poradil, tak uvidím s čím přijde teď.

Pavel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel » 04 lis 2020 22:20

no já jsem na příjmu poradcem vlastně celý tenhle rok, jsem podnikatel a tím jak se vláda vyjadřuje tak nemám páru na co nárok mám a na co ne, v tomhle je dobrý mít někoho kdo se v tom trochu vyzná a ví jak v tom chodit.

Robin
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Robin » 20 lis 2020 14:23

Taky jsem ho kontaktoval kvůli téhle situaci co v zemi tenhle rok máme, bohužel naše firma musela přistoupit na zavření a tím pádem jsem byl jen na 60% platu, takže jsem si chtěl nechat poradit jak s touto situací naložit a rady jsem dostal dobré, zatím vše zvládám tak aniž bych si musel někde půjčovat.

Dominik
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dominik » 10 pro 2020 16:36

si myslím že poradci se v téhle době asi nezastavili, i já jsem byl donucen finanční situací abych se s ním znovu spojil, a vyplatilo se mi to, poradce z Partners mi dobře poradil, byl dobře připravený, asi jsem nebyl jediný co v té situaci byl

Richard
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Richard » 31 pro 2020 11:58

Nápodobně, já jsem v tomhle roce taky využil poradce z Partners na plno.

Marcel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Marcel » 27 led 2021 19:41

Já ho využíval jako každý jiný rok, i když je pravda že minulý rok jsem měl jiné požadavky a otázky než předminulý, ale s jeho prací jsem byl pořád spokojen.

Henry
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Henry » 19 úno 2021 01:13

Rok 2020 ty poradce asi hodně proškolil no, stejně jako nás všechny ostatní, ale popravdě přiznávám že jsem byl rád že jsem měl někoho při ruce kdo mi dokázal ohledně peněz poradit.

Alice
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Alice » 07 led 2022 15:18

Já tepřiva až loni využila prvně služby Partners marketu, co máme u nás ve městě. Neměla jsem tip na nikoho konkrétního, tak mi tohle přišlo fajn, že tady prostě poradí aniž bych musela mít v kavárně s někým domluvenou schůzku.

Blanka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Blanka » 03 bře 2022 13:15

Já jsem u nich taky byla pro info kvůli pojistce, mají moc hezký kancly.

Pavel88
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel88 » 13 dub 2022 13:30

Ano souhlasím s vámi. Pro mě osobně bylo taky mnohem příjemnější jít přímo k Partners na pobočku a rovnou jednat, než si volat a scházet se někde v kavárně a podobně.

ErikM.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod ErikM. » 12 kvě 2022 09:54

Tak co si tak čtu, tak ono je to dost člověk od člověka. Za sebe musím říct, že Partners pobočky jsou pro mě dobré řešení toho, že když jsem potřeboval řešit a jednat hned a ne čekat, věděl sem kam jít. Na víc mi byla poskytnuta pomoc, která mě dostala z maléru a toho si cením.

Pordzislav
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pordzislav » 10 čer 2022 08:48

Je to doba, kdy se mnoho lidí na světě zajímá o obchodování. Každý den přicházejí do světa obchodování a burzy obecně noví lidé. Obchodování na forexu se věnuji již asi 4 roky a jsem v něm docela dobrý. Na svém účtu mám již více než 500 úspěšných obchodů. Ano, jsou i ztrátové obchody, ale bez chyb není vítězství. Původně jsem se dozvěděl o obchodování na této stránce a byl jsem ohromen možnostmi. Díky tradingu jsem se stal úspěšným mužem s velkým množstvím peněz a pěknou rodinou, kterou mohu živit po zbytek života.

TomášS
  • Odpovědět

Nový příspěvekod TomášS » 05 říj 2022 19:44

Já jsem navštívil partners market v našem městě poprvé. Věděl jsem o tom, že tady taková pobočka je, ale neměl jsem potřebu jí navštívit. Teď se nám naskytla koupě nemovitosti a chtěl jsem pomoc a vědět jaké máme možnosti, proto jsem to zkusil u nich. Ulehčilo mi to dost práce a to na tom vidím jako velké plus.

Felix
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Felix » 14 pro 2022 13:21

TomášS napsal/a:    
Já jsem navštívil partners market v našem městě poprvé. Věděl jsem o tom, že tady taková pobočka je, ale neměl jsem potřebu jí navštívit. Teď se nám naskytla koupě nemovitosti a chtěl jsem pomoc a vědět jaké máme možnosti, proto jsem to zkusil u nich. Ulehčilo mi to dost práce a to na tom vidím jako velké plus.

Ahoj Tomáši, a mohu se jen zeptat jak to probíhalo? Přišel jste, automaticky se vás někdo ujal a řešili jste danou věc? Potřebuji teď trochu pomoc po finanční stránce a sám se v tom moc nevyznám, tak hledám možné způsoby.

TomášS
  • Odpovědět

Nový příspěvekod TomášS » 21 pro 2022 21:16

Felixi přesně tak. Za sebe vám je určitě doporučuji navštívit. Za jednu schůzku nic nedáte, popovídáte si a uvidíte jaké vám řeknou, že máte možnosti.

Nikolas
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Nikolas » 31 led 2023 18:34

Pánové dobrý večer. Za sebe rozhodně doporučuji Partners pobočku v Jesenicích. Profi přístup ale zároveň velmi milý a na všem jsme se shodli. Poradce mi vše nastínil jak by to mělo být a pak jsme se domluvili na závěru. Za mě servis na jedničku.

Sheiny
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Sheiny » 21 úno 2023 20:44

S Partners spolupracuji několik let. I když jsem slyšel o nespokojených lidech jako všude, tak pro mě se nezměnilo za ty léta nic. Vždy mám co potřebuji a v dnešní době ho využívám více než kdy dřív.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Co znamena v sms velke b?
       od Anna Resová » 26 pro 2018 17:40 »
    0 Příspěvků
    500 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Anna Resová
    26 pro 2018 17:40
  •    Čím impregnovat kožené boty?
       od Ratmír » 03 úno 2018 22:01 »
    0 Příspěvků
    784 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ratmír
    03 úno 2018 22:01
  •    Kde leží kypr?
       od Milan Škalda » 23 led 2018 02:11 »
    1 Příspěvků
    733 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Erika
    10 úno 2018 20:28
  •    Kolik kč stojí roční předplatné stop hrůzy??
       od Vojtech Janko » 17 úno 2018 08:39 »
    1 Příspěvků
    626 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sandra
    17 úno 2018 08:54
  •    Rifugio cima tofana?
       od Monika Buriánková 37 » 20 bře 2018 22:30 »
    0 Příspěvků
    674 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Monika Buriánková 37
    20 bře 2018 22:30