Re: Zkušenost partners market?
Já jsem využil jejich služeb, protože vlastního poradcem nemám a potřeboval jsem poradit ohledně hypotéky, tak jsem využil jejich pobočky, kterou mám kousek od práce. Nemusel jsem se tam ani objednávat a ujali se mne hned.
Kamarádka tam i pracuje a práci si dost pochvaluje. I mi doporučila svého kolegu aby mi poradil jak se svými financemi naložit. Nechtěla jsem jít úplně k ní protože přátelství a peníze nepatří dohromady, ale její kolega byl moc fajn, a myslím si že mi poradil velmi dobře.
U nich už jsem taky byla, nějak těsně po koroně. Dobrý přístup i rady.
Řešili jsme s nimi hypotéku, a vyšlo nás to podle mě velmi dobře, dobrý úrok s dlouhou fixací. Teď přemýšlím že bych si u nich sjednal životní pojištění, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dostat, ale teď po koroně je na to podle mě dobrá chvíle, bůh ví co přijde příště.
Libor napsal/a:
Řešili jsme s nimi hypotéku, a vyšlo nás to podle mě velmi dobře, dobrý úrok s dlouhou fixací. Teď přemýšlím že bych si u nich sjednal životní pojištění, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dostat, ale teď po koroně je na to podle mě dobrá chvíle, bůh ví co přijde příště.
Do toho životka běžte, já ho od nich mám už delší dobu. Předtím jsem platil rakety úplně zbytečně, teď mám aspoň pojistku která se mi hodí kdyby náhodou se něco dělo.
Mám podobné zkušenosti, životní pojištění jsem měl asi od 18 let kdy jsem ho sjednával ještě s mamkou, celou dobu mi nepřišlo že platím nějak hodně, až po tom co jsem šel právě do Partners Marketu řešit spoření, kdy se mi na to poradce podíval a řekl že je to úplně zbytečné že mi udělá nové, výhodnější a hlavně mě na míru…to jsem pak koukal jaký byl rozdíl v ceně.
No já se k tomu mému poradci radši zase dostavím co nejdřív, vypadá to že vláda si zase dělá co chce a zavírá všechno co má dveře tak by nebylo špatný si ty finance nějak srovnat, už předtím mi poradce dobře poradil, tak uvidím s čím přijde teď.
no já jsem na příjmu poradcem vlastně celý tenhle rok, jsem podnikatel a tím jak se vláda vyjadřuje tak nemám páru na co nárok mám a na co ne, v tomhle je dobrý mít někoho kdo se v tom trochu vyzná a ví jak v tom chodit.
Taky jsem ho kontaktoval kvůli téhle situaci co v zemi tenhle rok máme, bohužel naše firma musela přistoupit na zavření a tím pádem jsem byl jen na 60% platu, takže jsem si chtěl nechat poradit jak s touto situací naložit a rady jsem dostal dobré, zatím vše zvládám tak aniž bych si musel někde půjčovat.
si myslím že poradci se v téhle době asi nezastavili, i já jsem byl donucen finanční situací abych se s ním znovu spojil, a vyplatilo se mi to, poradce z Partners mi dobře poradil, byl dobře připravený, asi jsem nebyl jediný co v té situaci byl
Nápodobně, já jsem v tomhle roce taky využil poradce z Partners na plno.
Já ho využíval jako každý jiný rok, i když je pravda že minulý rok jsem měl jiné požadavky a otázky než předminulý, ale s jeho prací jsem byl pořád spokojen.
Rok 2020 ty poradce asi hodně proškolil no, stejně jako nás všechny ostatní, ale popravdě přiznávám že jsem byl rád že jsem měl někoho při ruce kdo mi dokázal ohledně peněz poradit.
Já tepřiva až loni využila prvně služby Partners marketu, co máme u nás ve městě. Neměla jsem tip na nikoho konkrétního, tak mi tohle přišlo fajn, že tady prostě poradí aniž bych musela mít v kavárně s někým domluvenou schůzku.
Já jsem u nich taky byla pro info kvůli pojistce, mají moc hezký kancly.
Ano souhlasím s vámi. Pro mě osobně bylo taky mnohem příjemnější jít přímo k Partners na pobočku a rovnou jednat, než si volat a scházet se někde v kavárně a podobně.
Tak co si tak čtu, tak ono je to dost člověk od člověka. Za sebe musím říct, že Partners pobočky jsou pro mě dobré řešení toho, že když jsem potřeboval řešit a jednat hned a ne čekat, věděl sem kam jít. Na víc mi byla poskytnuta pomoc, která mě dostala z maléru a toho si cením.
Je to doba, kdy se mnoho lidí na světě zajímá o obchodování. Každý den přicházejí do světa obchodování a burzy obecně noví lidé. Obchodování na forexu se věnuji již asi 4 roky a jsem v něm docela dobrý. Na svém účtu mám již více než 500 úspěšných obchodů. Ano, jsou i ztrátové obchody, ale bez chyb není vítězství. Původně jsem se dozvěděl o obchodování na této stránce a byl jsem ohromen možnostmi. Díky tradingu jsem se stal úspěšným mužem s velkým množstvím peněz a pěknou rodinou, kterou mohu živit po zbytek života.
Já jsem navštívil partners market v našem městě poprvé. Věděl jsem o tom, že tady taková pobočka je, ale neměl jsem potřebu jí navštívit. Teď se nám naskytla koupě nemovitosti a chtěl jsem pomoc a vědět jaké máme možnosti, proto jsem to zkusil u nich. Ulehčilo mi to dost práce a to na tom vidím jako velké plus.
TomášS napsal/a:
Já jsem navštívil partners market v našem městě poprvé. Věděl jsem o tom, že tady taková pobočka je, ale neměl jsem potřebu jí navštívit. Teď se nám naskytla koupě nemovitosti a chtěl jsem pomoc a vědět jaké máme možnosti, proto jsem to zkusil u nich. Ulehčilo mi to dost práce a to na tom vidím jako velké plus.
Ahoj Tomáši, a mohu se jen zeptat jak to probíhalo? Přišel jste, automaticky se vás někdo ujal a řešili jste danou věc? Potřebuji teď trochu pomoc po finanční stránce a sám se v tom moc nevyznám, tak hledám možné způsoby.
Felixi přesně tak. Za sebe vám je určitě doporučuji navštívit. Za jednu schůzku nic nedáte, popovídáte si a uvidíte jaké vám řeknou, že máte možnosti.
Pánové dobrý večer. Za sebe rozhodně doporučuji Partners pobočku v Jesenicích. Profi přístup ale zároveň velmi milý a na všem jsme se shodli. Poradce mi vše nastínil jak by to mělo být a pak jsme se domluvili na závěru. Za mě servis na jedničku.
S Partners spolupracuji několik let. I když jsem slyšel o nespokojených lidech jako všude, tak pro mě se nezměnilo za ty léta nic. Vždy mám co potřebuji a v dnešní době ho využívám více než kdy dřív.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 626 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sandra
17 úno 2018 08:54