Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Jindřich

Mince s královnou Alžbětou II.

• Odpovědět

Nový příspěvekod Jindřich » 14 led 2023 17:21

Dobrý den, mám trochu specifický dotaz, mám známého, který je velký fanda monarchie a celkově se zajímá o toto téma a ví poměrně dost o různých královských rodinách. Vzhledem k tomu, že se blíží jeho narozeniny, tak bych mu rád daroval něco, co ho osloví a bude to mít pro něj význam. Proto mě napadlo darovat mu nějakou minci či dárek s královnou Alžbětou II. i vzhledem k tomu co se loni událo, si myslím, že to pro něj bude mít význam. Můžete mi tak prosím poradit, kde něco podobného sehnat případně, kde mají i větší výběr abych měl v čem lovit. Pro mě to bude výzva, protože prostě laik, víc nemusím na své konto ani dodávat. Jindřich

Mišon
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mišon » 18 led 2023 17:26

Udělejte si výlet do Londýna a tam mu u stánku něco pořiďte a nebo ho tam rovnou pošlete samotného, dejte mu výlet jako dárek a on už si tam u paláce něco vybere. Třeba bude mít štěstí a s někým se tam i potká.

Slávek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Slávek » 19 led 2023 13:42

Musím uznat, že tady se kreativitě opravdu u pána nade mnou meze nekladu, to se musí uznat. Klobouček. K tý otázce a královně teďka, osobně nejsem fanda zrovna téhle tematiky, ale znám podobné lidi, které se o to také zajímají, já dávám přednost raději jiným ražbám, ale třeba na Národní pokladnici vím, že toho tam mají na výběr celkem dost s ní, hlavně po té události z loňska toho tam celkem dost přibylo, tak se tam můžete podívat, třeba i jen pro inspiraci.

Jindřich
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jindřich » 24 led 2023 16:04

Díky za Vaše tipy, obojí má určitě něco do sebe. Určitě bych mu rád dopřál takové dobrodružství, ale zůstanu raději při zemi a pořídím nějakou tu minci, myslím si, že i tak ho to potěší. Na Národní pokladnici to omrknu, mám představu stropu kolem dvou tisíc, což mi přijde, že by mi snad mohlo stačit.

Slávek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Slávek » 25 led 2023 14:23

S tím byste si měl v pohodě vystačit, uvidíte co tam aktuálně budou mít k výběru. Jde tam pořídit jak levnější kousky, tak i ty dražší, to je výhoda.

Jindřich
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jindřich » 31 led 2023 21:32

Tak jsem si to tam u nich prolezl a musím říct, že možná kdybych to začal řešit ještě o chvíli dříve, že bych měl i víc na výběr, je vidět, že Alžběta byla hodně žádaná, protože už toho měli dost vyprodáno, ale objevil jsem minci, která splňuje mojí představu, jak cenově tak i motivem, takže mám vybráno i objednáno. Víc už hledat nebudu. Díky

Slávek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Slávek » 09 úno 2023 11:12

Nedalo mi to a schválně jsem se podíval, co tam aktuálně k ní mají a mně se teda líbí ten set s 20 mincemi, ne že bych si ho hnedka hnal koupit, ale i jako dárek si myslím, že by to vypadalo pěkně, akorát to cenově přesahuje váš rozpočet no. Takže pak chápu váš výběr, ale tam je zas Filip, takže taky pěkná ražba.

Jindřich
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jindřich » 23 úno 2023 10:12

Když to řeknu takhle, já jsem se svým úlovkem na pokladnici spokojen.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Co znamena kdyz se nam zda?
       od Michaela Korpová » 27 pro 2018 04:29 »
    0 Příspěvků
    538 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Michaela Korpová
    27 pro 2018 04:29
  •    Kdo pujci auto?
       od Fialka » 23 úno 2018 00:03 »
    0 Příspěvků
    605 Zobrazení