Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Pavel Hamřík

Kde si pujčit?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel Hamřík » 11 bře 2018 21:36

Kde si pujčit?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acemou a proto ji doporučuji.
Acema banner

Einstein
Příspěvků 1048
Registrován 31 led 2017 07:09
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Einstein » 15 úno 2019 15:19

Půjčit si můžeš buď od banky nebo od soukromé společnosti které nabízí půjčky. Já když jsem si potřeboval půjčit peníze tak jsem využil tyto stránky. Peníze přišly takřka okamžitě a vše bylo rychle vyřízené http://tracking.espoluprace.cz/aff_c?of ... rl_id=1131Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acemou a proto ji doporučuji.

Adam
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Adam » 04 bře 2026 08:08

Míst kde si půjčit peníze je spousta, ale s různými podmínkami. Jsem několik let po exekuci a považuji tuhle část života za vyřízenou, tak když jsem přišel do banky žádat o půjčku, tak se mi doslova vysmáli. Oni nezapomínají a nepůjčili mi, proto jsem hledal alternativní řešení, kamarád mi nadhodil, že můžu dát auto do dočasné zástavy, tak jsem si o tom začal hledat na netu. Zaujala mne nabídka Chytré autozástavy, kde byla možnost s autem i po zástavě jezdit, což mi přišlo jako dobré řešení. Mile mě překvapilo, že nebyla zdlouhavá administrativa a peníze mi předali na účet okamžitě. Navíc můžu auto vyplatit kdykoliv a nečekat na vypršení smlouvy.

Ivo
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ivo » 25 bře 2026 09:56

Adame, pro mě oslovit autozastavárnu nebylo lehké rozhodnutí, přece jen je tam riziko toho, že o auto přijdeš, ale jak píšeš výhoda je, že peníze předají ihned a nemusíš vyplňovat a dodávat neskutečné množství dokumentů jako jinde a autem můžeš dál jezdit. Využil jsem Chytré autozástavy na dva měsíce a stačilo mi to na zaplácnutí toho co mě pálilo nejvíc než dorazí peníze z bankovního úvěru. Člověk si poplatí, ale jde to s nimi, když plníš dohodnuté závazky.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek