Operace očí recenze?

Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Henrieta Sekaninová

Operace očí recenze?

Nový příspěvek od Henrieta Sekaninová »

Operace očí recenze?
Marek

Nový příspěvek od Marek »

Laserovou operaci obou očí jsem podstoupil před půl rokem na oční klinice v Horních Počernicích a s výběrem kliniky jsem nešlápl vedle, moc příjemný personál a pečlivá lékařka jak při předoperační konzultaci, tak při samotném zákroku, který kupodivu vůbec nebolel a viděl jsem už večer perfektně. Je mi 37 let a neměl jsem tak dlouho váhat a jít už dávno, nemusel jsem se tak dlouho pachtit s brýlemi a čočkami.
Magda

Nový příspěvek od Magda »

Brýle jsou otravné, proto jsem raději nosila čočky ale časem jsem měla problémy i s nošením čoček a brýle jsem moc nosit nechtěla, proto jsem se rozhodla pro vylaserování. Oční klinika v horních Počernicích mi operaci relex smile udělala v krátkém termínu a doktor, který se mi tam věnoval byl moc fajn. Jsem 3měsíce po zákroku a nemůžu být spokojenější a jak jsi zmínil, že jsi měl jít už dřív, tak tu myšlenku mám i já, jsem spokojená s novým zrakem a doufám, že mi to vydrží navždy :-)
Janka

Nový příspěvek od Janka »

Mám výměnu čoček, která byla drahá jak čert, ale vidím skvěle.
Katka

Nový příspěvek od Katka »

Tyto operace jak výměna čoček, tak laserová korekce dioptrií jsou dražší, to je pravda, ale já zaplacených peněz za nové trifokální čočky na klice v Horních Počernicích nelituji. Jsem 4 roky po a stále vidím detaily ostře a žádná změna od operace nenastala, takže já jsem spokojená i za vyšší cenu.
Lenka

Nový příspěvek od Lenka »

Tohle můžu jen potvrdit, byla jsem na operaci v oční klinice Horní Počernice zhruba před rokem, sice ne na výměně čoček, ale taky kvůli dioptriím, měla jsem jich víc a dneska nemám žádné. Souhlasím, že ta cena není malá, člověk nad tím přemýšlí, ale zpětně to beru jako jednu z nejlepších investic. Ten komfort, že ráno vidím hned ostře bez brýlí je k nezaplacení. Za mě rozhodně spokojenost a rozhodnutí bych neměnila.
Alice H.

Nový příspěvek od Alice H. »

Souhlasím, sama jsem byla na oční klinice v Horních Počernicích také spokojená. Absolvovala jsem tam operaci přibližně před půl rokem a musím říct, že průběh i výsledek odpovídaly tomu, co mi bylo předem řečeno. Co se týče ceny, taky jsem nad tím nějakou dobu přemýšlela, ale zpětně to vidím stejně, jako investici, která stála za to. Ten pocit, když ráno normálně vidím bez brýlí, je opravdu něco jiného. Takže za mě taky palec nahoru, rozhodně nelituji. :-y
Odpovědět