Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Lucie Vaverková

Jak zhubnout 10 kilo?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Lucie Vaverková » 14 led 2018 10:46

Jak zhubnout 10 kilo?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz. a proto je doporučuji.

Romana
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Romana » 23 bře 2026 16:07

Zhubnutí tolika kil není zrovna jednoduché, já si touto cestou prošla. Chce to v první řadě vybrat stravný jídelníček, dostat se do kalorického deficitu, ale zdravě a postupně, aby jsi nehladověla nebo si nepřivodila zdravotní potíže. Mě v tomto hodně pomohla krabičková dieta od Zdravéstravování.cz. Začínala jsem na programu keto a z něj pak přešla na udržovací protein. Ono na začátku se váha hýbe docela svižně, ale jak jsem byla cca za půlkou mého cíle, tak mi váha stagnovala, proto jsem začala s cvičením, ono to má taky něco do sebe, člověk se uvolní a vyčistí hlavu, pak se mi i dobře spalo a další věc, spánek je v regeneraci a při hubnutí taky důležitý. Mě cesta ke zhubnutí zabrala necelý rok a jsem pyšná na to, že jsem zlepšila svoji vizáž a zdraví. Navíc jsem našla zálibu ve sportu a ochutnala spoustu zajímavých jídel.

Jasmína
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jasmína » 28 dub 2026 09:23

To máš naprostou pravdu, zhubnout větší množství kilo není vůbec jednoduché a člověk si tím musí projít krok za krokem. Líbí se mi, jak jsi to popsala, hlavně ten důraz na to, že to má být zdravé a postupné, ne žádné drastické hladovění. Přesně to je podle mě klíč k tomu, aby to vydrželo dlouhodobě. Taky mi dává smysl začínat s jasně nastaveným jídelníčkem a dostala se do kalorického deficitu rozumně. Krabičková dieta v tomhle umí hodně pomoct, protože člověk nemusí pořád řešit co vařit a jestli jí správně. A ten přechod z keto na udržovací režim zní jako super krok, hlavně kvůli udržitelnosti. Jsem zatím na Restartu od Zdravého stravování a ten mi nakopnul dietní režim a zatím to jde dle předpokladů, s úbytkem jsem spokojená.
To zpomalení váhy v půlce cesty je podle mě úplně normální a spousta lidí se na tom zasekne nebo to vzdá. Ty jsi to ale vyřešila dobře tím cvičením. Přesně jak píšeš, není to jen o kaloriích, ale i o tom, jak se člověk cítí. Pohyb pomůže nejen s hubnutím, ale i psychicky. A rok na takovou změnu je podle mě úplně ideální, žádný extrém, ale poctivá práce, která má výsledky. Každopádně klobouk dolů, je to velká věc a inspirace pro ostatní.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Kdo provadi vymenu oleje v automaticke prevodovce?
       od Miroslava » 07 bře 2018 20:16 »
    0 Příspěvků
    888 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Miroslava
    07 bře 2018 20:16
  •    Kolik stojí projektová dokumentace?
       od Božena Dolejšová » 17 úno 2018 09:11 »
    0 Příspěvků
    992 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Božena Dolejšová
    17 úno 2018 09:11
  •    Z blízka nebo zblízka?
       od Iveta Midrlová » 02 kvě 2018 11:11 »
    1 Příspěvků
    1415 Zobrazení
    Poslední příspěvek od maleka7@seznam.cz
    09 pro 2018 11:02
  •    Vanilkový extrakt kde koupím?