Re: Kde koupit megafon?
Borek napsal/a:
Upozorňuji že na internetu nenakupuji. B

V tom případě hledej prodejnu elektrosoučástek (typu GME či GES), prodávají to i některé prodejny hudebních nástrojů, prodejny pracovních specialitek (třeba pro hasiče), prodejny vysilaček...

Nic podobného poblíž nemám. Jaké máte zkušenosti když si to objednáte po internetu? Četl jsem že si někdo objednal mobilní telefon a pak mu přišli brambory v krabici. Zeptám se takto. Když si to nechám z internetového obchodu poslat na dobírku, můžu to na poště rozbalit přímo u přepážky aby viděli co tam je? A v případě potřeby to hned reklamovat? Nezlobte se na mě ale já prostě internetovým obchodům nevěřím. Asi jsem četl jen špatné recenze na internetové obchody.
Borek napsal/a:
Nic podobného poblíž nemám. Jaké máte zkušenosti když si to objednáte po internetu? Nezlobte se na mě ale já prostě internetovým obchodům nevěřím. Asi jsem četl jen špatné recenze na internetové obchody.
Podvody se dějí, pokud kupuješ na soukromých inzercích nebo podivných eshopech...

Prověřené obchody jsou OK - nakupuju na netu běžně...

Netuším odkud jsi (ideální je zboží odebrat osobně na provozovně prodejce - obvykle zdarma, nebo v nějaké zásilkovně - za pár korun, nemusíš tak platit poštovné a před převzetím si můžeš zboží také ještě prohlídnout) a ani jaký megafon chceš - ale namátkou jsem se koukal na net a megafony nabízí třeba Conrad, Tipa, GME, Alza - všechny tyto mám osobně ověřené a považuju je za zcela bezproblémové...

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 623 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
06 zář 2018 12:14