Nevěděl jsem co mám vzít s sebou na oslavu pro jednoho kamaráda, tak jsem mu koupil výherní los. Po setření ho všem ukázal že vyhrál 10000kč. Že jsem si ho nenechal.
Dala jsem jedné kamarádce k Vánocům vybavení do nové kuchyně. Krásné nové utěrky, sadu příborů v takovém pouzdře, hrnce. Podotýkám že vše bylo nové a ještě zabalené, nejednalo se o nic starého. Celou...
Už nikdy nedovolím nikomu v autě jíst za jízdy. Při nečekaném zabrždění jsem měl Kung Pao z restaurace za krkem. Hlavně že jim říkám neberte si žádné jídlo sebou na cestu.
Jednou mě při přípravě sekané při ručním hnětení masa spadl dovnitř prstýnek. Zajímavé je že sekaná se snědla a nikdo prstýnek dodnes neobjevil. Je to pro mě záhada.
Jednou jsem čekal s mami na zastávce až přijede naše babi. Měla přijet tramvají. Jelikož je hůře pohyblivá, už je to taky paní v letech, nezvládla vystoupit z tramvaje. Tramvaj zastavila a vidíme,...
Dneska před Kauflandem vidím ženskou jak odchází od Fabie a volá na auto, Zůstaň!!! Tak na ní volám paní tak zatáhněte ruční brzdu :-) . Ona povídá že to volala na psa kterého má uvnitř.
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.