Jarda
Chytrá autozástava recenze a zkušenosti
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jarda » 06 bře 2026 09:40

Ahoj, jsem v situaci kdy nevím jak jinak vyřešit finance. Do banky nemůžu kvůli mé exekuci z minulosti, proto zvažuji dát auto do zástavy, jenže jsem tohle nikdy předtím nevyřizoval a tak si nejsem jistý co očekávat. Moje otázka je na ty co už zkušenost s Chytrou zástavou mají a chtěli by se semnou podělit o zkušenost. Vyhovují vám podmínky za jakých se tato služba dělá? Jste spokojeni s cenou? Je třeba něco co je mít na zřeteli než se tam vydám? Za každou zkušenost budu rád a hezký den.

Jura
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jura » 09 bře 2026 07:46

Vyřešené exekuce jsou problém všude, myslíš, že tady to bude jiné?

Jarda
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jarda » 09 bře 2026 09:22

No, podle toho co jsem se dočet na internetu, tak by to právě tady neměla být překážka toho u nich dočasně zastavit auto nebo máš jinou zkušenost?

Jura
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jura » 09 bře 2026 14:29

Ne, jen si myslím, že byť vyřešená exekuce je šraloup pro všechny co půjčují peníze.

Daniel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Daniel » 10 bře 2026 12:40

Ahoj, škraloup to je v bankovním sektoru, ale mimo banku až tak ne, navíc pokud jdeš zastavit věc, která je reálně tvá, tak to není problém vůbec. Oni se právě jistí tím, že ti dají prachy, že když nebudeš pravidelně odvádět peníze, tak to auto jim zůstane. Chytrou autozástavu znám a exekuce je nezajímá pokud není na autě, což jak jsi psal máš vyřešené. Musíš mít všechny papíry k autu v pořádku, tak pak se s nimi dohodneš. Jde to s nimi ráz na ráz, nic neprodlužují. Nacenění bylo rychlé a i příprava smlouvy a následné vyplacení taky. Já byl spokojený jak to šlo jednoduše.

Jarda
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jarda » 11 bře 2026 10:21

Dík za odpověď. :-y

Vlastik
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Vlastik » 17 bře 2026 13:27

Na mě se v bance dívali kvůli dávnominulé insolvenci jako na zločince co je chce obrat o peníze, ale říkal jsem si, že za pokus nic nedám, že zkusím požádat banku o půjčku. No, dopadlo podle očekávání, nedostal jsem nic, ale zase jsem o zkušenost bohatší :-) Chytrou auto zástavu jsem našel na internetu a nebyla to první jasná volba, ale nakonec se ukázala jako pohodlná a rychlá. Jako podmínky se docela dají, je pravda, že to nemusí vyhovovat kdekomu, ale když víš co podepisuješ a budeš jejich podmínky dodržovat, tak je to na pohodu.

Pavel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel » 02 dub 2026 08:42

Tohle úplně chápu, já si v bance taky připadal, jako bych udělal něco špatného, jen kvůli věcem z minulosti, i když už má člověk dávno všechno vyřešené. Přitom se jen snaží normálně fungovat a nějak si pomoct. Měl jsem to stejně, našel jsem řešení v Chytré autozástavě jak mít peníze, za sebe jsem byl rád, že to šlo takto vyřešit.

Janča
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Janča » 13 dub 2026 09:22

Minulost se vyloupne když to člověk nejmíň chce, to znám. Ale kdo hledá řešení, tak jej většinou najde a o to jde.

Mirek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mirek » 21 dub 2026 11:44

Taky to tak vnímám… člověk si někdy myslí, že už má věci za sebou, a pak se minulost ozve ve chvíli, kdy se to vůbec nehodí. Ale přesně jak píšeš, kdo hledá řešení, ten ho většinou nakonec najde. Jen to často chce klid, nepanikařit a projít si možnosti s rozvahou, i když je člověk pod tlakem. Chytrá autozástava byla pro mě schůdná možnost jak si zajistit peníze na nějakou dobu. Jsem rád za slušné jednání jak při sjednání, tak ukončení smlouvy.

Emil
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Emil » 12 kvě 2026 12:37

Ten tlak, kdy všechno přichází najednou a člověk musí nějak fungovat dál, je něco, co zná asi každý, kdo podniká. Já řešil podobnou situaci kamionem, potřeboval jsem překlenout krátké období a Chytrá autozástava byla cesta. Nebyl jsem si jistý zda kamion jako zástavou přijmou, ale po projití webu jsem zjistil, že to nebude problém a šlo to bez komplikací. Podmínky mi řekli rovnou. Když už je člověk tak pod tlakem, aspoň jedna věc by měla jít hladce a tady to šlo.

Přemek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Přemek » 03 čer 2026 13:41

To naprosto chápu, tenhle podnikatelský tlak, kdy se sejde několik věcí najednou, zažil asi opravdu každej, kdo někdy zkoušel šéfovat vlastnímu byznysu. Když se člověk dostane do situace, kdy potřebuje rychle vyřešit cashflow a překlenout nějaké hluché období, hraje čas a přímočaré jednání hlavní roli. Když je člověk ve stresu, tak je jasné, že ocení hlavně to, když se věci zbytečně nekomplikují, podmínky se řeknou narovno hned na začátku a člověk přesně ví, na čem je, ať už jde o osobák, nebo právě o kamion. Mám s nimi nedávnou zkušenost a šlo to celkem obstojně.