- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
Vypaří se voda zalitá v křišťálové pryskyřici?
Napadl mě takový výrobek že bych zalila do křišťálové pryskyřice kapalinu. Myslíte že by tam zůstala napořád? Pokud nebude mít přístup k vzduchu tak se přece nemůže odpařit.
Re: Vypaří se voda zalitá v křišťálové pryskyřici?
A nebyla by škoda dát tam jen kapalinu? Tak se vyrábí zajímavé a originální šperky, nebo těžítka. Do nádobky vhodného tvaru naliješ trochu pryskyřice, položíš do ní čerstvý květ, nebo třeba i křídlo z motýla, prostě cokoliv co se ti líbí. Zaliješ pryskyřicí a necháš ztvrdnout. Vydrží tak celou věčnost. Kdysi před léty - jsem si tak vyrobila hezké náušnice. Mám je pořád. 
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
Takže třeba plátek pomeranče by vydržel a nevyschl? Chci si tu křišťálovou pryskyřici koupit i když je docela drahá.
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
Paráda. Snad budu brát už v pátek a pojedu to koupit a o víkendu začnu testovat první pokusy. Když to zkusím nalít do plastové formy dostanu to pak z toho ven? Klasická forma na bábovičky z tvrdého plastu. Nebo se to má něčím vymazat?
Sabina Pavlová napsal/a:
Paráda. Snad budu brát už v pátek a pojedu to koupit a o víkendu začnu testovat první pokusy. Když to zkusím nalít do plastové formy dostanu to pak z toho ven? Klasická forma na bábovičky z tvrdého plastu. Nebo se to má něčím vymazat?
Jako formu zvol silikon (je nesmáčivý) anebo použij nějaký separátor - z "tvrdého plastu" bys to taky nemusela vyloupnout...
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek