Re: Zkušenost s mm reality?
Jo mám a dobrou, mají dobrý zákaznický servis, pronajal jsem přes ně byt 2KK za dobrou cenu a podnájemníka mi vybrali dobře.
My přes ně koupili dům, a taky dobrý, všechnu administrativu jsme díky nim zvládli vyřídit rychle a mohli jsme se stěhovat co nejdříve.
Zkušenosti mám takový, že makléři fungují na jedničku a to i když na ně netlačíte. Jasně, jde o peníze i jim, ale čekal jsem že to bude zdlouhavější proces než byl. Náš makléř který měl naši nemovitost na starost si i sám obstaral veškeré prohlídky a já se shledal až s opravdovými zájemci, takže jsem nemusel zbytečně pendlovat.
To ano to je pravda, makléř který měl na starost nás se taky o většinu věcí staral sám. Jenom jednou jsem mu volala kvůli tomu že mi přišlo že se dlouho neozval, ale hned se omluvil, že mi chtěl dát vědět hned jak dokončí prohlídku s posledním zájemcem aby mi podal celkové info. Super přístup.
Tak to je makléřova práce se o všechno postarat. My když jsme prodávali náš byt tak jsme měli spoustu jiných starostí takže jsme to makléři z mmek nechali úplně všechno na triku a postaral se taky, my si už jenom přišli podat ruku s člověkem co měl zájem a podepsat smlouvu.
Přesně tak, vždyť jsou za to taky placený aby odvedli práci za člověka, jak už při prodeji tak vlastně i při nákupu nemovitosti. Taky jsme s jedním z téhle realitky měli zkušenosti při prodeji chaty, a od nafocení a sepsání inzerátu až po konečné smlouvy a přepisy si všechno udělal sám, my se taky objevili až když už bylo všechno dopečeno.
Zkušenosti s makléřem z téhle realitky máme taky. Jednalo se o prodej bytu na okraji Prahy, a docela nás tlačil čas. Makléř to zvládnul prodat do doby kdy jsme potřebovali, a i když jsme se báli že byt budeme muset prodat pod cenou, tak naštěstí ne.
My s touhle realitkou prodali chatu. Cenu jsme si řekli docela vysokou mi přišlo, ale makléři se to povedlo tak prodat takže plus pro nás.
Oni ty chaty teďko docela letěj, my jsme prodávali zhruba před rokem a taky by mě nenapadlo že jí prodáme za takovou částku, ale makléř nás přesvědčil ať se nebojíme že to je teď normální cena. Jako pro nás jedině dobře, peníze jsou potřeba vždycky, ale je hrozný jak ty ceny stoupají až do nebes.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek