Re: Zkušenosti multifokální brýle?
Jak rychle jste si zvykali na multifokální brýle? Zatím nosím jenom klasické a naposledy když jsem si dávala v Grandoptical měnit skla, tak se mě na ně paní ptala, protože byla docela dobrá akce. Ale já moc nerada opouštím tu moji komfortní zónu, takže jsem řekla, že ještě popřemýšlím. No a teď jsem si na ně nějak vzpomněla, že by to nebylo špatný, mít jenom jedny brýle.
Určitě vyzkoušej. Za pár týdnů jsem si zvykla. Teď je mám téměř rok a neměnila bych. Taky jsem se do nich moc nehrnula, ale nakonec mě manžel přesvědčil, protože i on je má. A je pravda, že na ně v Grandu bývají super akce, takže i hodně ušetříš.
Vždyť právě, ty akce tam byly výhodné, takže určitě by se to vyplatilo. Momentálně jsou tam nějaké jiné, tak si počkám, snad brzy nějaká na ty multifokální bude.
Já mám multifokální již dlouho a rychle jsem si na ně zvykla. Za mě určitě lepší mít jedny brýle.
Oni ty akce v GrandOpticalu mění docela často, takže určitě něco brzy bude i na multi. Teď si manžel kupoval brýle a byla nějaká slevy podle věku, což mi přišlo taky fajn.
@Elka13 Jo to jsem koukala na stránkach a myslím, že je to skvělá akce. Říkala jsem i mamce, ať si nechá udělat nový brýle, že se jí to vyplatí. Přece jenom už má ty svoje několik let, tak snad půjde.
@Romča Tak to určitě, myslím že u mamky se to stopro oplatí. Manžel měl téměř 40% dolu což fakt potěšilo.
@Elka Tak mamka to měla něco přes 60%, takže si tu šanci nenechala ujít a byla nakoupit:-) Ale je ráda a dokonce i celkem rychle ty obroučky vybrala.
Z Grandopticalu máme téměř celá rodina. Manžel má i multifokální ale já zatím ne. Ale vím, že si docela rychle zvykl a teď ani jiné brýle nenosí. Ale příští rok i já plánuji i ty tak uvidím. Ono záleží jestli natrefím na nějakou dobrou akci.
Vždyť já taky čekám, kdy nějaká ta akce naběhne, každý týden koukám na stránky, ale zatím je tam ta akce podle věku, co kupovala mamka.
I já jsem chtěla tu slevu podle věku, ale nestihla jsem to, takže budu čekat zase když ji budou mít. Já jsem si teď kupovala jenom nějaké sluneční brýle na léto, docela fajn cenu jsem vychytala. Takže to taky budu sledovat.
Neboj na multifokální se dá rychle zvyknout. My je máme i s manželem a oba jsme si zvykli rychle a teď si neumíme představit, že je nemáme.
@JolaNa Děkuji to ráda slyším. Na mých se už pracuje, byla jsem si je vybrat minulý týden, tak bych je měla mít brzy hotové.
@Franky Teď mají akorát tu akci, tak jen abys věděla. A jsou tam i slevy na multifokální, takže se chci zajet podívat.
@Iva Děkuji, už jsem byla na nákupu a podařilo se mi jedny dobrý sehnat. Nosím je zatím druhý týden ale celkem v pohodě. Jinak byly z těch dražších, takže ta sleva se hodila:-))
Já mám multifokální taky z GrandOpticalu, ale pořizovala jsem si je asi dva roky zpátky. Stále je mám a plánuju vyměnit obroučky. Ještě jsou teda dobrý, ale chtěla bych něco novějšího. Jinak určitě doporučuji. Taky jsem je nejdřív moc nechtěla, ale nakonec jsem si je koupila a ani bych jiné nechtěla. Zvykla jsem si taky celkem rychle.
@Julie Hele záleží jaké potřebuješ dioptrie a taky jaké obroučky si vybereš. Mě stály kolem 8000,- a mám je víc jak dva roky. Ale kupovala jsem si lepší obroučky. Myslím, že klidně bys sehnala i levnější. Jinak teď je na ně v Grandu super akce, tak se můžeš kouknut.
@Katryn Tak děkuji, nakonec jsem koupila, ještě pár dní byla akce:-)
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 687 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
17 úno 2018 15:13