Anna
WeCare doplňky stravy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Anna » 02 srp 2024 09:38

Dobrý den, chtěla bych o svou pleť začít víc pečovat, protože 33 rok se kvapem blíží a začínám pozorovat, že jen povrchová péče přestává stačit. Dočetla jsem se, že na pleť proti vráskám je dobrý kolagen a vitamíny. Na sociálních sítích jsem narazila na doplňky stravy od WeCare, podělíte o zkušenosti s těmito doplňky stravy? Neznám je a než objednám, tak by mě zajímalo jak funguje Beauty na hydrataci a vyhlazení prvních vrásek, pomohl vám? Máte s tím zkušenost a jakou? Co všechno pro pleť bez vrásek děláte vy? Děkuji za odpovědi a názory.

Loboka
Příspěvků 2
Registrován 31 črc 2024 15:57
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Loboka » 06 srp 2024 09:27

Pokožka je odraz toho, co se děje uvnitř těla. Co se týče vitamínu, nejlepší je nějaký multivitamin s minerály. To co tělu schází si vezme s doplnku stravy a zbytek vyloučí.
Užívám Kirkland daily multi, který má vše ve 100% a balení vydrží skoro dva roky. Takže přepočet na tabletku je výhodný.
Klasicky se také doporučuje vysoká dávka Vit. C a kolagenu 10gramů na den.

Co se týče kosmetiky.
Ráno vitamin C serum plus hydratační krém nejlépe s UV ochranou, i v zimě.
Večer Retinol a nebo ještě lépe Tretinoin a hydratační krém.

Petra
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petra » 06 srp 2024 18:42

Ahoj, taky byly pro mě tyto doplňky stravy neznámé, ale riskla jsem to a objednala Wecare beauty drink. Co se týče pleti, tak na mě funguje, je viditelně v lepším stavu než před užíváním. Už od třiceti si nechávám jednou měsíčně dělat ošetření pleti v kosmetickém studiu a jak mi bylo doporučeno, tak používám kvalitní krémy odpovídající stavu pleti a věku.

Šárka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Šárka » 05 zář 2024 12:39

Na pleť funguje, cítím a vidím, že je hydratovaná, taková šťavnatější. Wecare drink objednávám zhruba půl roku a sedí mi. A co pro pleť bez vrásek dělám dál, tak teď přes léto jsem dávala na obličej 50spf faktor, asi mi nevadí, že je světlejší od zbytku těla, ale hlavně, že se zamezí vráskám :-) Jinak kosmetiku mám od různých značek, prostě jsem musela najít to co mi pasuje a byla to dlouhá cesta, než jsem našla to pravé.

Dobra
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dobra » 09 zář 2024 09:47

Dodat pokožce kolagen je podle mě to nejvíc a výběr kosmetiky je až druhá věc.

Juanko
Příspěvků 6
Registrován 26 úno 2021 22:55
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Juanko » 10 zář 2024 14:27

musíme o sebe pečovat zevnitř. Používám cbd kapky https://www.konopnafarmaliptov.cz/kategoria/cbd-oleje/ , takže nejsem samozřejmě ve stresu.. a tato firma má také cbd kosmetiku, která je přírodní..raději bych šla do takové v

Martina
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Martina » 11 zář 2024 20:58

Já si myslím, že obojí je důležité jak správné sestavení péče o pleť zvenčí, tak kolagen a vitamíny co jí dodáš vnitřně, jedno bez druhého mi moc smysl nedává. S Wecare Beauty mám krátkou zkušenost, ale změnu na pleti pozoruji a jak jsem se dočetla, tak u doplňků stravy není změna vidět hned, ale až po čase, kdy se pravidelně bere. Já jsem s ním spokojená, proto bych ho Anně doporučila.

Julie
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Julie » 24 zář 2024 15:13

Ano, u doplňků stravy není změna takříkajíc přes noc, ale chce to vytrvat v užívání, aby byl efekt ideální, důležité je, aby měl dobré složení a pokožce dal maximum. Než jsem Wecare objednala, tak jsem pročetla složení a právě kvůli složení - kolagenní peptidy s vitamínem C a dalšími látkami, které podporují zdravou a hezkou pokožku, mě zaujal. Jako anti-agingově funguje velmi dobře, když k tomu budeš dobře spát a vyváženě jíst, tak podle mě oddálíš proces stárnutí, protože co se odehrává uvnitř těla jde vidět navenek.

Jindřiška
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jindřiška » 19 lis 2024 09:16

Je to tak, vše co pro sebe děláme - jak jíme nebo spíme, co na podporu zdraví bereme a jak o sebe pečujeme je vidět na celkovém vzhledu.

Natálie
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Natálie » 20 lis 2024 20:00

Proti potlačení prvních vrásek si myslím funguje, neb na moji pleť ano, řekla bych, že vypadá více zdravěji po čtyřměsíčním užívání Beauty, jinak jedu takovou tu běžnou kosmetickou rutinu - čištění a výživu.

Viktorie
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Viktorie » 27 lis 2024 20:05

Mě se proti vráskám osvědčilo používání ultrazvukové špachtle, nicméně nezapomínám ani na výživu vnitřní, beru beauty drink, stárnutí se pokouším ošálit těmito zbraněmi a zatím to zabírá.