Radek
Cash4Car zkušenosti
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Radek » 01 dub 2025 10:51

Zdravím, najde se zde někdo s osobní zkušeností s dočasným odkupem auta u Cash4Car? Jsem na vážkách zda do toho jít. Dočetl jsem se na jejich stránkách, že když nechám auto u nich, tak jsou tam jisté výhody při výkupu. Jak jste to řešili, nechali auto tam nebo používali dál? Dík za info.

Tom
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Tom » 02 dub 2025 10:03

Pokud píšou, že bude výhodnější nechat auto tam, tak bych tak učinil, teda pokud auto nepotřebuješ k práci.

Radek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Radek » 03 dub 2025 08:18

Auta mám dvě, tak se bez jednoho na nějaký čas obejdu.

Aleš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Aleš » 03 dub 2025 18:06

Čau, já auto používal dál, s Cash4Car jsem se tak domluvil hned na začátku, potřeboval jsem ho k práci. Bez auta bych nemohl realizovat zakázky a bez zakázek bych neměl peníze, takže pro mě jiná volba nebyla než si auto nechat v užívání.

Radek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Radek » 04 dub 2025 09:28

A se smlouvou si byl spokojený jak byla sepsaná?

Aleš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Aleš » 07 dub 2025 08:39

Jo, byl, podmínky jasně dané a pro mě srozumitelné a přijatelné.

Radek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Radek » 07 dub 2025 13:05

Díky

Roman
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Roman » 10 dub 2025 16:49

Souhlasím s Alešem, smlouva je srozumitelná a já teda dodávku nechal u Cash4Car, protože mám aut víc, tak jsem se bez jednoho obešel. Dostal jsem totiž zakázku kde jsem potřeboval spoustu peněz na nákup materiálu. Chybějící peníze jsem právě získal za dodávku v dočasném odkupu, věděl jsem, že se karta za pár měsíců obrátí a budu finančně mnohem víc stabilní a dodávku vykoupím bez problémů zpět.

Libor
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Libor » 15 dub 2025 15:35

U Cash4Car jsem auto nechal před pár měsíci, ze stejného důvodu jako ostatní, potřeboval jsem peníze, tady bylo vše vyřízené k mé spokojenosti, ona to zas není žádná věda, když pozorně čteš smlouvu a čemu jsem úplně neporozuměl, tak jsem se zeptal, tak mi na vše odpověděli. Já byl se vším kolem spokojený a byl jsem za tuto možnost rád.

Filip
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Filip » 29 dub 2025 22:24

Ano, věda to není a číst smlouvu je důležité u čehokoli a s kýmkoli. Já žádné otázky ke smlouvě s Cash4 car neměl, tak bylo i tohle rychle vyřízený a auto jsem používal dál.

Ivica
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ivica » 20 kvě 2025 11:15

Podvod

Lukáš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lukáš » 20 kvě 2025 20:26

Vše odpovídalo tomu co jsem se dozvěděl na jejich webových stránkách a káru jsem si nechal a používal.

Vítek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Vítek » 29 kvě 2025 17:21

Mám stejnou zkušenost, vše jak bylo smluvený bylo dodržený.

Pavlína
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavlína » 11 čer 2025 19:39

Používala jsem auto dál, protože jsem bez auta nemohla být, proto jsem volila dočasný odkup a ne definitivní prodej.

Sab
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Sab » 29 čer 2025 17:50

Alespoň taková výhoda

Gregor
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Gregor » 02 črc 2025 12:00

Za mne je to velká výhoda, že jsem si zvolil sám jestli budu mít auto v užívání nadále nebo ne. Pokud by to tak nešlo, tak bych ho nejspíš prodal. Já chtěl jen menší částku rychle a s tím u Cash4car nebyl problém.

Prokop
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Prokop » 22 črc 2025 15:14

Je fajn, že nabízí tuto možnost, jinak by to spoustu lidí odradilo a jak píšeš, nejspíš by auto prodali. Já potřeboval vyšší částku, ale taky jsem dal do dočasného odkupu hodně dobrý auto a nechtěl jsem, aby někdo v okolí poznal, že mám dočasnou finanční indispozici, proto jsem to řešil tady. Auto jsem používal a nikdo si ničeho nevšiml a za to jsem byl vděčný.

Luboš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Luboš » 13 srp 2025 09:41

Před manželkou bych finanční problémy netajil, ale ostatním je po tom jak se máme kulové, proto jsem šel do Cash4Car a auto využíval dál.

Matěj
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Matěj » 27 srp 2025 08:47

Já auto u Cash4Car nechal a používal manželčino, dostal jsem vyšší částku. A s manželkou jsem se tak dohodl, věděla, že to bude jen na krátkou dobu, tajemství před sebou nemáme, moc dobře ví jak to v mém podnikání je.

Jeroným
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jeroným » 09 zář 2025 18:17

Jak jsem si myslel, že půjčku nebudu muset nikdy řešit, tak mi to moc nevyšlo. Ale nakonec to nebylo takový drama. Přístup Cash4car byl v klidu, všechno jasně vysvětlí a celý proces jde hladce.

Vojtěch
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Vojtěch » 25 zář 2025 10:37

No, to jsem si myslel taky, že se půjčení peněz vyhnu, ale člověk míní a pán Bůh mění. V cash 4car mi neslibovali nic přehnaného, jen konkrétní podmínky, pak nebyl problém dodržet vše oboustranně.

Petr O.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petr O. » 16 říj 2025 12:47

Žádný obíhačky a většinu věcí jsem s nimi komunikoval online. Prachy mi na účet převedli bez zbytečných prodlev. Obchodník byl zkušený, hodně věcí mi vysvětlil, abych věděl co po podpisu smlouvy bude následovat a co to pro mě znamená. Dík tomu jsem věděl přesně do čeho jdu.

Daniela
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Daniela » 10 lis 2025 14:03

Ano, i mě vše ohledně postupu vysvětlili a můžu říct, že jsem byla mile překvapená. Nebyla jsem si jistá, jestli mám do dočasného odkupu jít, ale zkušenost dobrá, vše splnili do puntíku bez problémů.

Pavel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel » 21 lis 2025 08:54

Každý to máme jinak nastavené, já si o autozástavě přečetl na internetu , informací jsem našel dost, až pak jsem si domluvil schůzku. S pracovníkem společnosti jsem vše vyřídil bez zdlouhavých dotazů, myslím si, že i on byl rád, že ho nedrtím dotazy. Každopádně není nic na tom doptávat se před podpisem smlouvy, ať není překvapení.

Karel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Karel » 07 led 2026 09:36

Překvápka v podobě, že si někdo něco zásadního nepřečte ve smlouvě je o hlouposti lidí, kteří podepisují něco co si pořádně neprojdou. Pak se diví, že je banka nebo jiná instituce nahání. Vždy si dávám čas na to, abych si pořádně přečetl závazky ve smlouvě a nebylo tomu jinak ani tady. A jak píše Petr, podstatné věci se dají vykomunikovat s jejich člověkem. Ve smlouvách jsem celkem zběhlý, tak jsem věděl co podepisuji. Jejich služby jsou dobré, neshledal jsem překážky, aby to klapalo až do konce.

Samuel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Samuel » 20 led 2026 13:20

Líp bych to nepodal, když víš co podepisuješ, a obě straní plní co mají, tak to jde i mimo banku dobře. Klidně bych k nim auto znovu zastavil, neměly jsme mezi sebou žádné nevyřízené účty, tak to šlo hladce až do konce.

Iveta
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Iveta » 04 úno 2026 17:31

Nebankovní půjčky jsem měla již několikrát v minulosti, kdy jsem řešila dovybavení bytu atd., šlo o malé částky a co mi na tom vadilo, že jsem nemohla splatit dřív bez sankcí. Autozástavu jsem měla před pár měsíci a sedlo mi, že peníze poukázali na účet ihned a ukončení smlouvy v podobě zpětného odkupu jsem mohla zvolit, tak aby mi to vyhovovalo, na všem se s nimi dalo domluvit, to kvituji.

Adéla
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Adéla » 24 úno 2026 07:38

I já mám podobnou zkušenost, mimobankovní řešení peněz není v dnešní době nic neobvyklého, já si dočasnou zástavou dodala peníze do podnikání a komunikace při zpětném odkupu byla taky rychle vyřízená, žádný obstrukce nedělali.

Čestmír
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Čestmír » 18 bře 2026 07:58

Zástava je sice dražší než klasická bankovní půjčka, ale někdy je třeba přijmout i tento fakt. Tady jsem věděl o co kráčí, takže nic nového pod sluncem.