-
Amely
Ahoj, máte zkušenost, kde koupit kvalitní dioptrické nebo sluneční brýle? Hledám místo s dobrým výběrem, profesionálním poradenstvím a rozumnými cenami, i když vím, že ty ceny asi moc nízké nejsou. Předem díky za doporučení!
-
Hanka
Mě vyhovuje Grandoptical, byla jsem tam párkrát a podle mě mají dobré služby a přístup personálu je taky super. Ceny možná o něco vyšší, ale za to brýle vydrží dlouho.
-
Olívie
Tak ono celkově ty brýle nejsou levné. Myslím, že raději koupit dražší, ale lepší kvalitu a přece vydrží i několik let.
-
Maja
Z Grandopticalu mám jenom sluneční, nebyly levné, ale já jsem si je vyhlídla už dávno a prostě jsem je musela mít. No mám je druhým rokem a jsou super. Nevím jak dioptrické, zatím nenosím, ale pravděpodobně budu muset zajít na kontrolu zraku, protože mně začala víc bolet hlava, když se dívám na televizi. Takže nakonec možná i já skončím s brýlemi. Ale viděla jsem, že mají pokaždé nějaké akce, tak to by se mohlo hodit do budoucna.
-
Eris
Tyhle větší optiky jsou v pohodě, ty ceny jsou téměř stejné. Zaměřila bych se na slevy abys něco ušetřila. Poslední brýle z Grandu mě stály kolem 5k což mi přišlo dobrý, měla jsem rámečky v dobrý slevě a mám je docela dlouho. Zase není dobré na brýlích moc šetřit. Klidně si řekni kolik jsi ochotná za brýle zaplatit oni se pokusí ti vyhovět. Taky to tak dělám.
-
Viky
Sluneční mám z grandopticalu a jsem spokojená. Kupovala jsem je minulé léto a žádný problém jsem s nimi doposud neměla. Dioptrické nenosím, takže neporadím.
-
Jolajola
Viky napsal/a:
Sluneční mám z grandopticalu a jsem spokojená. Kupovala jsem je minulé léto a žádný problém jsem s nimi doposud neměla. Dioptrické nenosím, takže neporadím.
Taky jsem si u nich pořizovala nové před létem a dobrý. Jsou to Ray Bany, levné nebyly, ale moc se mi líbily, takže jsem cenu neřešila.