Zuzka

• Odpovědět

Nový příspěvekod Zuzka » 19 lis 2025 12:05

Zvýhodněnou cenu vánočního cukroví jsem si taky nenechala ujít, loňská zkušenost :-)

Lena
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lena » 17 pro 2025 09:49

Při prodlužování objednávky na krabičkovou dietu jsem si objednala cukroví, taky za zvýhodněnou cenu a objednala jsem i vánoční kuličky, na ty jsem hodně zvědavá, ty jsem ještě neměla. Díky tomu mám vánoční cukroví hotové a bez špinavé kuchyně a nákupů toho co k pečení patří, takříkajíc jsem to zvládla v suchém tričku, vše okolo cukroví vyřešené :-y ;)

Laura
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Laura » 03 úno 2026 11:04

Od ledna jsem si objednala krabičkovou dietu fit plus, protože chci zhubnout. Dostala jsem poukaz, tak jsem s objednávkou neotálela. Po měsíci mám 4 kila pryč a věřím, že v únoru se mi ještě další 4 podaří sundat, abych byla plně spokojená.

Monika
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Monika » 14 dub 2026 11:07

Mě stačí zhubnout 4kila, abych byla spokojená. Od vánoc jsem trochu nakynula a do léta to musí být pryč, proto jsem objednala krabičky u Zdravého stravování. Věřím, že na lepší váhu dostanu díky programu Restart, který je při objednávce do konce dubna s výraznou slevou. Neuznávám drastické diety typu hladovění a koktejly, raději si nějakou korunu zaplatím, abych zhubla udržitelně a hlavně zdravě.

Zuzana
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Zuzana » 13 kvě 2026 07:49

Taky mám dobrou zkušenost se Zdravým stravováním, i když jsem zvolila trochu jiný program. Objednala jsem si ho se slevou, dostala jsem 20 % z ceny, takže to nakonec finančně vyšlo přijatelně. Cíl mám podobný jako ty, nepotřebuji zhubnout závratné množství, spíš se chci vrátit na váhu, na které se cítím dobře a ve které se pohodlně vejdu do oblečení. Souhlasím s tím, co píšeš o drastických dietách, sama jsem je v minulosti zkoušela a vždy to dopadlo tak, že jsem mi kilogramy vrátily zpátky, někdy i s přídavkem. Proto jsem tentokrát sázela raději na něco udržitelnějšího, kde jím normálně a pravidelně, v rozumných porcích a se správným složením. Program Restart vypadá dobře nastavený, určitě dává smysl ho vyzkoušet, zvlášť se slevou. Držím ti palce, do léta je ještě čas a čtyři kila jsou při rozumném přístupu reálný cíl.