-
Jakub
Řeším teď prodej bytu a čím víc se v tom hrabu, tak bych preferoval asi prodej bez realitky. Provize jak blázen, kolikrát člověk ani neví za co přesně. Tak jsem začal koukat po variantách a narazil jsem na vlastnici.cz. Říkám si, jestli se to vyplatí? Na jednu stranu mě láká, že člověk ušetří ranec za provizi a má to víc pod kontrolou. Na druhou stranu si zase říkám, jestli si tím nezadělám na víc starostí, než je zdrávo. Papíry, smlouvy, právní věci... to není úplně sranda. Máte s tím někdo zkušenosti? Fakt se to dá zvládnout bez nervů a průšvihů, nebo je to ve finále jen víc práce za nejistý výsledek? Za případné zkušenosti a názory děkuji.
-
Hanka
Dobrý den, také zvažuji prodej bez realitky, takže mě podobné služby docela zajímají. Přijde mi fajn, že člověk má větší kontrolu nad inzercí i komunikací se zájemci. Zatím si ale ještě zjišťuji zkušenosti ostatních a porovnávám různé možnosti.
-
Romana
Mám čerstvě vložený inzerát na prodej bytu. Vložilo se mi to okamžitě, snažila jsem se nafotit co nejlepší fotky a teda na to, že to tam mám jenom nějaké dva týdny tak úspěch. Na prohlídku přišlo už pár lidí, dokonce mi přišlo, že jeden má fakt vážný zájem, tak uvidíme, jestli se ozve. Takže můžu doporučit, za pokus to stojí.
-
Aňa
Ahoj, myslím si, že dneska už hodně lidí hledá cestu, jak prodat nemovitost bez vysokých provizí. Pokud je web přehledný a člověk si vše může spravovat sám, může to být dobrá varianta.
-
Klára
Já jsem tam zrovna před dvěma týdny inzerát vložila, ten web sice funguje teprve chvíli, ale koncept mě fakt zaujal. Zkouším to bez realitky poprvé. Zatím dobrý, vložení inzerátu bylo jednoduché, zájemci píšou přímo mně a nemusím řešit žádného makléře. S těmi papíry bych neměla mít problém, znám právníka i advokáta, který mi pomůžou, takže o to jsem klidnější, ale i kdyby jsem je neznala, tak si myslím, že není problém si někoho najít.
-
Kateřina
Já jsem přes tuhle stránku našla nový podnájem. Dala jsem si nastavit hlídacího psa, což je bez poplatků a hned jsem měla prohlídky. Majitele jsem kontaktovala přímo přes stránku. Funguje to dobře.
-
Pavlína
Ono to nese nějaká rizika, ale pokud to máš všechno pořádně naplánované a máš kontakty, kdo ti bude dělat smlouvy a to všechno kolem, tak si myslím, že by to šlo. Každá kačka ušetřená je fajn.