Re: Canaba recenze?
Od téhle firmy jsme zvažovali koupi domu celkem dlouho než jsme se k tomu dokopali, furt jsme si nebyli jistí jestli betonovou stavbu nebo dřevostavbu, ale nakonec jsme se shodli že beton je přece jenom lepší a pevnější materiál a koupili jsme od Canaby dům, který postavili za pár měsíců, a za solidní cenu. S firmou se dobře komunikovalo, nikdy se nestalo že by nám nezvedli telefon a o všem jsme měli přehled.
Já nevím teda ale u nás bylo všechno podle domluvy, sice jsme přesáhli katalogovou cenu protože jsme si vybrali lepší vybavení do koupelny, jiné podlahy a udělali nám vlastně i celou kuchyni, ale zase když už investuju do domu kde chci nějaký ten pátek žít tak si radši připlatím víc rovnou ať to mám hotové najednou, než se v tom pak plácat a dělat to postupně na svoje triko.
Super díky za recenzi , i když jsou názory co čtu dost různé. No každopádně si o nich vyzjistím víc. Plánujeme rekonstrukci starého rodinného domku a tak koukám po spolehlivých firmách. Co makají a dodrží aspoň termín, peníze tak neřeším, mám hypotéku na rekonstrukci. Zatím mi radili tuhle firmu https://ma-construction.cz/sluzby/rekonstrukce/ Nemáte na ní taky nějaké recenze či zkušenosti? Popřípadě nějaké další firmy co provádějí rekonstrukce rodinných domů? Díky
Taky s nimi mám více méně dobrou zkušenost, nějaký malý zádrhel tam byl protože nám moc nevycházelo počasí, ale dům nám předali asi ani ne o týden později, takže prakticky nic hrozného.
Máme on Canaby postavený dům Ideal, a za mě topovka, bylo to všechno hotový dost rychle a za mě odvedli dobrou práci.
Před týdnem jsme si s nimi kývly a snad se za chvíli začne stavět abychom už na konci roku mohli řešit stěhovaní, zatím z toho mám ale dobrý pocit. Někdo nějaký rady na co si dát případně pozor a co si ohlídat?
Něco si hlídat podle mě není potřeba, my jsme se za tu dobu co stavěli na stavbě ani neukázali, až na konci při předání klíčů a obhlídnutí domu. Pak si to chce asi jenom pořádně projít ten dům, kdyby se našlo něco špatně tak ať se to řeší co nejdříve, ale u nás se nic takového nedělo.
Předání našeho domu taky proběhlo v pořádku. Byla až divný že po takový chvíli jsme měli klíče a mohli už stěhovat to nejdůležitější, zabydlení nám trvalo asi měsíc, než manželka všemu našla místo a byla konečně spokojená.
Dobrý den,
budeme stavět s Canabou UNO CITY.
Byl by tady někdo ochotný mi prosím poslat nějaké fotky domu po předání?
Chci jen pro inspiraci ohledně prostoru...
Kdyžtak email dan.balusek@seznam.cz
budeme stavět s Canabou UNO CITY.
Byl by tady někdo ochotný mi prosím poslat nějaké fotky domu po předání?
Chci jen pro inspiraci ohledně prostoru...
Kdyžtak email dan.balusek@seznam.cz
My jsme teď uprostřed stavení toho Una, a zatím vše ok, když si vzpomenu tak něco pošlu, ale nic neslibuji 

Fotky už nemám, v tom Unu bydlíme asi 5 let takže bohužel, ale pokud nevíte jak vymyslet vybavení pro určitý prostor tak si zajeďte tam kde ten dům mají na vystavění a normálně si to tam změřte, klidně bych se asi i zeptala nějakýho toho prodejce jak ten prostor nejlíp vyřešit, s tím by už mohli mít zkušenosti, nám taky poradil jak využit nejlíp ten prostor pod schody.
I na internetu je hodně inspirace jak využít i ten nejlepší prostor, já jsem hledala třeba na pinrestu, tam je toho hafo a moc pěkný nápady. Vytunila jsem si takhle dům Ideal k obrazu svému 

Já tunila zase podle instagramu, dala jsem si sledovat nějaký tyhle designový rady a typy. Vzala jsem to teda z té nejlevnější stránky, většinu jsem si snažila si i vyrobit sama, nebo zachránit starý nábytek který se nám tam nehodil. A hlavně když si to člověk je schopný udělat sám, tak na tom dost ušetří a hlavně si to přizpůsobí tak aby se to hodilo i do netypickýho prostoru.
Tak on si to každý „vytuní“ podle sebe že jo, a zas tolik netypickýho prostoru v tom Unu není, my jsme byli zabydlený poměrně dost rychle, nechali jsme si udělat jen jednu skříň na míru, jinak všechno klasicky z obchodu.
Nevím jak v Unu, ale v idealu je to v pohodě, moc atypickýho prostoru tak není takže jsme nábytek moc neřešili, klasická ikea stačila a máme to tu jak ze žurnálu.
Náš dům Classic taky žádný netypický prostor nemá, ale taky se přiznám že jsem se hodně inspirovala na pinterestu, strávila jsem na tom tolik hodin jako snad za celý život na facebooku když jsem hledala jak co sladit dohromady
ale přiznám se že teď jsem na naše bydlení fakt pyšná.

My jsme naprosto spokojeni s domem Uno – malý, útulný, za dobrou cenu a bydlí se nám velmi dobře.
Tohle samí si říkám o domu ideal ve kterým bydlíme, sice tedy není malý, to rozhodně ne, ale útulný je až až a cena byla taky dost dobrá a to i s úpravami které jsme chtěli navíc.
Hele my v Unu bydlíme docela dlouho už, a asi bych úplně neřekla že je to malý dům, jako není to žádná velký vila, ale pro rodinu je to úplně ideální velikost.
S firmou Canaba jsme byli spokojeni, na začátku nám hodně pomohl prodejce od nich, pak vyrostl za krátký čas, bydlíme už asi rok.
jo ten náš prodejce byl taky v pohodě, hodně nám toho na začátku vysvětlil, jak co funguje, jak nejrychleji získat povolení, jaký všechny papíry si ještě před stavbou vyřídit a podobně, to nám bylo docela vhod, pro nás to bylo, jak být Alenka v říši divů. Pak když se tohle všechno dalo do kupy tak to šlo opravdu ráz na ráz.
Jon napsal/a:
Já bych je klidně ze svý zkušenosti doporučil.
Heleď u nás taky dobrý. Pěkný dům nám postavili. Kdybych se teda rozhodoval znovu, tak bych vybral větší dům, protože čím je nás víc, tím mi přijde že se dům zmenšuje..

Jsem velmi spokojen se stavbou. Dodrželi nám všechny smluvní podmínky, takže jsem spokojen, že mě v ničem nepřekvapili. Naopak vše proběhlo na termín a dům jsme si mohli zabydlovat hned po předání klíčků 

Ahoj, u nás dopadla stavba fajn. Jen jsem byl nedočkavý a poměrně často jsem jezdil na stavbu dohlížet, takže si myslím, že ke konci stavby mě dělníci znali už jen podle zvuku auta.
Ale dodali všechno a bydlí se nám pěkně.

Miroslav Bořek napsal/a:
Ahoj, u nás dopadla stavba fajn. Jen jsem byl nedočkavý a poměrně často jsem jezdil na stavbu dohlížet, takže si myslím, že ke konci stavby mě dělníci znali už jen podle zvuku auta.Ale dodali všechno a bydlí se nám pěkně.
Tak to my moc nepřemýšleli o firmě, kupovali jsme s celou ulicí developerský projekt, takže těžko u nás v ulici hledat dům, který nepostavila Canaba. Všem si myslím, že udělali podobné domy, jen vybavení jsme si každý řekl jinak, my jsme některé věci chtěli dokončit sami i díky ceně, ale někdo má postaveno se vším všudy. Rozhodně to byla docela dobrá zkušenost a asi na stavbu domu bych je i doporučil.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 884 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
12 bře 2018 14:27