Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Daniel.Ko
Re: Canaba recenze?
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Daniel.Ko » 18 srp 2022 16:05

Phil napsal/a:    
jo ten náš prodejce byl taky v pohodě, hodně nám toho na začátku vysvětlil, jak co funguje, jak nejrychleji získat povolení, jaký všechny papíry si ještě před stavbou vyřídit a podobně, to nám bylo docela vhod, pro nás to bylo, jak být Alenka v říši divů. Pak když se tohle všechno dalo do kupy tak to šlo opravdu ráz na ráz.

Máš pravdu, jenže to je právě práce prodejce aby ti poradil, já to bral jako samozřejmost, že když se rozhodnu stavět právě s Canabou tak mi poradí a taky se v těch povoleních a papírech moc nevyznám. Faktem je, že když se projde úřadama a je to peklo s některýma úřednicema, tak pak už se začne se stavbou a jde to všechno rychle což je velké plus.

Sam
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Sam » 27 zář 2022 15:16

Tollarovič napsal/a:    
Podědili jsme pozemky a tak jsme po dědictví začali hned shánět někoho, kdo by nám poskytl projekt na dům a případně i firmu. Nakonec se nám poštěstilo se přes kamarády dostat k docela dobrému týmu lidí u Canaby s díky nim postavit dům do celého roku. Celkově se nám to v životě docela hodilo, protože jsme si aspoň mohli jiné věci vyřešit a přestěhovat se konečně do svého.

To ti hoodně závidím v dobrém slova smyslu, podědit v dnešní době pozemky je velká výhra, my za pozemek na dům zaplatili celkem balík a na dům už se musela brát hypotéka. Na stavbu domu jsme vybrali Canabu, dost jsem ocenil to že jsme ani ne do roka bydleli a už jsme se nemuseli otravovat se sousedy v paneláku co nám pořád dupali nad hlavou.

Ondřej
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ondřej » 30 lis 2022 16:38

Michael napsal/a:    
Něco si hlídat podle mě není potřeba, my jsme se za tu dobu co stavěli na stavbě ani neukázali, až na konci při předání klíčů a obhlídnutí domu. Pak si to chce asi jenom pořádně projít ten dům, kdyby se našlo něco špatně tak ať se to řeší co nejdříve, ale u nás se nic takového nedělo.

To je právě ono co se mi líbilo na Canabě, že nemusíš každý den na stavbu a hledat co je špatně - od toho je tam snad stavbyvedoucí a hlavně já jako člověk, který stavbě nerozumí asi ani neodhalí co je špatně. Ocenil jsem, že mě do těchto věcí netahali, při předání jsem si vzal sebou známého co se ve stavebnictví pohybuje a ten mi řekl, že je všechno ok, dům jsem převzal a stěhování byl pro mě mordor, ta moje ženská měla snad kamión jen s oblečením.

Alex
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Alex » 04 led 2023 13:08

V mém případě rozhodla krátká doba výstavby a cena, kterou spočítali a dodrželi.