-
Marek
Re: Operace očí recenze?
Laserovou operaci obou očí jsem podstoupil před půl rokem na oční klinice v Horních Počernicích a s výběrem kliniky jsem nešlápl vedle, moc příjemný personál a pečlivá lékařka jak při předoperační konzultaci, tak při samotném zákroku, který kupodivu vůbec nebolel a viděl jsem už večer perfektně. Je mi 37 let a neměl jsem tak dlouho váhat a jít už dávno, nemusel jsem se tak dlouho pachtit s brýlemi a čočkami.
-
Magda
Brýle jsou otravné, proto jsem raději nosila čočky ale časem jsem měla problémy i s nošením čoček a brýle jsem moc nosit nechtěla, proto jsem se rozhodla pro vylaserování. Oční klinika v horních Počernicích mi operaci relex smile udělala v krátkém termínu a doktor, který se mi tam věnoval byl moc fajn. Jsem 3měsíce po zákroku a nemůžu být spokojenější a jak jsi zmínil, že jsi měl jít už dřív, tak tu myšlenku mám i já, jsem spokojená s novým zrakem a doufám, že mi to vydrží navždy 
-
Janka
Mám výměnu čoček, která byla drahá jak čert, ale vidím skvěle.
-
Katka
Tyto operace jak výměna čoček, tak laserová korekce dioptrií jsou dražší, to je pravda, ale já zaplacených peněz za nové trifokální čočky na klice v Horních Počernicích nelituji. Jsem 4 roky po a stále vidím detaily ostře a žádná změna od operace nenastala, takže já jsem spokojená i za vyšší cenu.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek